Magazin > VIP
29903 ogledov

Tega si o možu Rebeke Dremelj niti slučajno ne bi mislili

Rebeka Dremelj Instagram
Skoraj neverjetno ...

Naša pevka, podjetnica in s predstavo Jamska ženska po novem tudi stand-up komičarka Rebeka Dremelj uspehov ne žanje le na odrih. Njen najbolj goreči oboževalec je zagotovo soprog Sandi, s katerim sta zaljubljena že 25 let. Skupaj imata dve hčerki in veliko strast do potovanj, kar Rebeka večkrat pokaže na svojih družbenih omrežjih. Razkrije tudi to, kako ji može tudi po vseh skupnih letih zna povedati, kako je luštna. A s tem razkritjem je šokirala večino, na Instagramu je namreč objavila skupno fotografijo in zapisala: A lahko verjameš, da bo tale moj frajer letos že 50? In več kot pol življenja je že z mano. Dobro skrbim zanj. Sledilci so bili navdušeni, pravijo, da mu ne bi pripisali niti 40. Tako so paru polaskali s komentarji na Instagramu:

"Glede na to, da je tako očuvan, bi se še jaz s tabo poročila."

"Odlično skrbiš zanj! Mu ne bi dala niti 40."

"Čudovit par sta, lepota na kvadrat, leta pa itak oba skrivata."

Pevka je s svojim soprogom Sandijem v zvezi že četrt stoletja, vse se je začelo prav na valentinovo, davnega leta 1999. Tako pa je leta 2019, ob 20. obletnici ljubezni, opisala njuno zvezo: "14. februarja, leta 1999, me je peljal na prvi zmenek. V Zagreb. 20 let bo jutri od tega. In zdi se mi, kot da je bilo lani. Kam so šla vsa ta leta, ne vem, vem pa, da sva jih preživela v ljubezni, spoštovanju in predanosti drug do drugega. Ja, bili so trenutki, ko si nisva bila najbolj simpatična, bili so trenutki, ko sva si skakala v lase za vsako malenkost, a sva bila vedno dovolj pametna, da sva vedela, da nama bo s skupnimi močmi, če se vsaj malo oba potrudiva tudi uspelo! In nama je! Upam, da nama uspe do zadnjega diha! Zdaj pa napadava diamantno poroko, dragi mož."

Komentarjev 4
  • miha.z 06:07 10.maj 2024.

    Vedno ko kdo rabi reklamo se pojavi butast članek.

  • Grof 20:10 09.maj 2024.

    Same bele plastične tipke, polna usta plastike, da si je ptrebno zobe čistit s ščetko in pasto je prvič slišala od hčerke prvi dan ko je otrok prišel iz šole in …..češpla zabita

  • Ender3 13:57 09.maj 2024.

    Plačan Žurnalizem s tem imamo opraviti..

Sorodne novice