Magazin > VIP
23296 ogledov

Teh treh znanih Slovenk na kupu pa res ne bi pričakovali!

Maja Keuc Instagram
Tako različne, a kolegice ...

Vse tri so vrhunske glasbenice, iz popolnoma različnih žanrov, a očitno jih to ne ločuje, temveč združuje. Maja Keuc, Nuška Drašček in Raiven so se na nedavnem dogodku skupaj postavile pred objektiv. Vse tri sicer pogosto sodelujejo z drugimi glasbeniki, a v tej kombinaciji jih še nismo videli in slišali. 

A to ni edina novost, nedavno smo na Facebooku opazili spremembo, o kateri Maja zaenkrat še ne želi govoriti. Svoje umetniško ime Amaya je spremenila nazaj v Maja Keuc. Za Žurnal24 je povedala, da na to temo še ne podaja izjav in da bo kaj več o tem povedala januarja, ko bo izšla njena nova skladba. 

Pred mesecem dni pa je tudi zaključila turnejo z Urošem Peričem. "Dragi moji! Hvala vsem, ki ste skozi zadnji dve leti obiskovali najine koncerte v sklopu turneje Cheek to Cheek, z meni zelo ljubim, enim in edinim @urosperic_official Ta glasbena izmenjava je bila zame nekaj posebnega … biti na odru z nekom, ki se popolnoma zlije s tvojim glasbenim jezikom, je darilo, za katero sem zelo hvaležna. Hvala ekipi in vrhunskemu bandu za ogromno prelepih spominov in čiste uživancije! Z Urošem sva se z včerajšnjim koncertom v @minoriti.si za nekaj časa poslovila, saj naju oba drugo leto čakajo solo projekti, ki bodo zahtevali vso najino pozornost in ljubav. Vem in čutim, da ste nama to energijo in ljubezen do glasbe vračali nazaj, za kar sem zelo hvaležna in hkrati vesela, da bomo naše druženje v letu 2024 nadaljevali ob novi avtorski glasbi! Lepo jesensko nedeljo vsem, jaz pa odpojem nazaj v studio," je sporočila oboževalcem. Kaj novega pripravlja, bomo torej morali počakati do januarja. 

 

Komentarjev 4
  • Pierre 17:33 02.december 2023.

    Babšeta se zbirajo na kup - dež bo !!!!!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:43 02.december 2023.

    In?

  • 4krogci 08:45 02.december 2023.

    Katera od teh je pa znana slovenka??

Sorodne novice