Magazin > VIP
5338 ogledov

Tej naši lepotici uspelo nekaj, kar ni še nobeni Slovenki!

Toja Skok
Naša lepotica se je na svetovnem izbor uvrstila med prvih 10.

Toja Skok, zmagovalka World Top Model Slovenia, se je ta teden vrnila iz svetovnega izbora v Rimu, kjer se je uvrstila med top 10 najboljših modelov, kar do zdaj še ni uspelo nobeni Slovenki!
 
"Toji se je uspelo uvrstiti med elitnih 10 tekmovalk izbora, kar do zdaj ni uspelo še nobeni Slovenki. Prav tako bo nastopila na Fashion Weeku v Milanu v februarju, kjer bo predstavljena moda za 22/23. Toja pa ni samo izjemen model, je tudi krasna oseba, delovna in ve, da je za uspeh treba garati, zato ji ni nič težko. Prijave na casting za World Top Model Slovenia 2022 že potekajo, zato se hitro prijavite preko Instagrama World Top Model Slovenia," je povedala Kaly Kolonič, lastnica licence World Top Model Slovenia.

"Končno sem dočakala svetovni izbor World Top Model, ki je letos potekal v Rimu. Po dobrem letu čakanja sem se udeležila dogodka, ki sem se ga veselila že dolgo časa. Mislim, da mi bo to tekmovanje ostalo večno v spominu, ne le zaradi neverjetne izkušnje, temveč tudi, ker je bil to prvo večje svetovno tekmovanje, ki sem se ga udeležila. Najljubši del tekmovanja so mi bile skupne večerje, ko smo se lahko lepo uredile, oblekle prekrasne obleke in bile videti kot iz pravljice. Tekmovanje World Top Model je najbolj prestižno tekmovanje v modelingu na svetu in ogromna odskočna deska za nadaljnje delo v modnem svetu. Spoznale smo veliko modnih oblikovalcev in pridobile stike za morebitno sodelovanje v prihodnosti," je o enkratni izkušnji dodala Toja Skok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice