Magazin > VIP
6210 ogledov

Tem slovenskim zvezdnikom so za petami zalezovalci

Dejan Krajnc
1/4
POP TV
Žal obstajajo tudi temne plati slave in ena takšnih so zagotovo oboževalci, ki ne poznajo meja. Z zalezovalci imajo izkušnje tudi nekateri domači zvezdniki in zvezdnice ...

Voditelj Mario Galunič, ki je prvi obraz razvedrilnega programa TV Slovenija že 25 let, je v lansko leto v oddaji Od blizu Vesni Milek zaupal, kako že skoraj 20 let živi v grozi. Ta groza pa je goreča oboževalka in zalezovalka. "Upal bi si reči, da je to stvar, ki ji nisem bil kos. Ni bilo v moji moči, da bi to rešil. Nisem znal tega rešit na nek normalen način. In še vedno dobivam na stotine pisem in še vedno se tega ne morem rešit in upam na tožilstvo, na sodni sistem, da bodo to premleli. Ker to gre vse zelo počasi, zelo počasi. Ta sistem ne funkcionira," je povedal lani novembra, stvari pa so se po dveh desetletjih premaknile šele letos. Januarja  je sodišče sledilo predlogu tožilstva in jo napotilo na obvezno psihiatrično zdravljenje s prostosti, ki lahko traja največ dve leti, vmes pa bo sodišče na pol leta preverjalo njeno stanje.

Pet let pošiljal sms sporočila

Življenje manekenke in voditeljice Lucije Gubenšek se zdi več kot sanjsko: lepota, poslovni uspehi, sreča na ljubezenskem področju ... vendar tudi lepotico pestijo težave, še posebno ena. Lucijo je namreč zalezoval tuj državljan, ki jo je najraje nadlegoval prek SMS-sporočil. "Že dolgo imam težave z nekim psihopatom, ki me nadleguje. Gnjavi me po telefonu, večinoma prek SMS-sporočil. Policija je žal nemočna, dokler ti dejansko nečesa ne stori, tako da stoično trpim. Nadlegovanja trajajo že pet let, vem tudi, kdo je. Ni Slovenec, tako da gre vsake toliko časa iz države. Številke ne želim zamenjati, ker me potem nihče ne bi dobil na telefon, vendar se da na srečo določene številke blokirati, zato je zdaj veliko bolj znosno," nam je leta 2012 potožila Lucija.

Vdrla mu je celo v stanovanje

"Tudi ostali smo že imeli kakšno oboževalko, ki ni poznala mere, Jerneju (Tozonu, op. a.) se pa to dogaja že pet let. Oboževalka mu namreč sledi že prav patološko. Včasih je prav v nevarnosti, nekoč mu je vdrla celo v stanovanje, večkrat pa ga tudi čaka pred hišo, čeprav je iz čisto drugega konca Slovenije. Na ta račun dobivamo sporočila vsi štirje, a za enkrat tega še nismo predali policiji, ker računamo, da jo bo srečala pamet. Ne mislimo, da sicer kaj slabega hoče, je pa včasih kar naporno, sploh ob polni luni," pa nam je leta 2018 zaupal frontman skupine Čuki Jože Potrebuješ.

Podtaknila sledilno napravo!

"Opazil sem, da kjer koli se pojavim, vedno tam opazim tudi neko dekle. Ker vsakega koraka svojega življenja vendarle ne objavljam in ne napovedujem na družbenih omrežjih, mi je bilo to zelo nenavadno, vendar se s tem takrat nisem pretirano ukvarjal. Potem pa sem odpeljal avto na menjavo gum in mehanik me je opozoril, da imam pod avtomobilom nameščeno sledilno napravo. No, takrat mi je postalo jasno, kako je dekle vedelo za vsak moj korak, a ker je bila kljub temu zelo neškodljiva, sem se temu zgolj nasmejal," je za revijo Zvezde Lady letos razkril poskočni muzikant Dejan Krajnc. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 1
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 08:49 19.julij 2020.

    Naj ne nakladajo pacienti... .Kdo jim pa kaj hoče, mogoče imajo ravno oni paranojo... .

Sorodne novice