Magazin > VIP
16036 ogledov

Težko je verjeti, da bo ta hrvaška zvezdnica dopolnila že 50 let

Nina Badrić Andreja Damnjanović
Prihaja v Ljubljano.

Velika hrvaška zvezda, pevka z enim najlepših vokalov in avtorica ali soavtorica svojih skladb, Nina Badrič, se prihodnjo soboto, 21. 5., po treh letih vrača na oder Cankarjevega doma. Na zadnjem koncertu je z Nino prepevala vsa dvorana in jo kar trikrat priklicala nazaj. 

Ljubljenka predvsem ženskega občinstva s svojimi čutnimi baladami osvaja vse generacije že skoraj 30 let. Nedavno je izdala svoj album uspešnic z naslovom Dani I Godine, na katerem so zbrani vsi hiti, med njimi tudi njena najnovejša skladba Pamtim ( v prevodu Pomnim), za katero pa Nina pravi, da je najbolj osebna doslej. Zakaj in komu jo je namenila ostaja skrivnost. Pove samo, da že dolgo ni bila zaljubljena, da pravega moškega še ni našla oziroma on ni našel nje. Se pa zato v svojih ljubezenskih skladbah rada spominja bežnih, a lepih srečanj, ki so ji kljub vsemu pustili nek pečat. Največji prav ta, o kateri prepeva v svoji zadnji : "Nameni mi le pet minut, za kaj več ne prosim, samo da ti povem … pomnim tvoje dotike, tvoje oči naivne, ki so mi vezale dušo, pomnim tvoje poljube, ki so jih druge ukradle in jih kradejo meni …"

Nina Badrić | Avtor: Andreja Damnjanović Andreja Damnjanović

V svoji dolgoletni karieri je  sicer izdala sedem samostojnih  albumov, številne žive albume, single in duete. Je dobitnica osmih porinov, hrvaških glasbenih nagrad, in še številnih drugih. Leta 2012 pa je hrvaško zastopala tudi na tekmovanju za pesem Evrovizije v Azerbajdžanu z avtorsko skladbo Nebo in zasedla 12. mesto. 

Letošnje leto bo nedvomno zanjo tudi eno prelomnih, saj se bo srečala z abrahamom. Julija tako napoveduje najbolj noro in divjo zabavo v svojem življenju, na katero pa bo povabila vse, ki jih ljubi in ki jih je kdaj koli ljubila. 

Nina Badrić | Avtor: Andreja Damnjanović Andreja Damnjanović

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice