Magazin > VIP
40569 ogledov

To je hčerka naše pevke, ki se je v ospredje prebila brez mamine pomoči

Astrid Mancini LJFW
Ljubezen do mode jima je skupna.

Pevko Hanno Mancini obožujejo tako domači kot tuji modni ustvarjalci. Sama kreacije domačih oblikovalcev rada nosi na odru, saj se tako počuti bolj unikatno, njen stas pa so opazile tudi modne revije, ki jo včasih uporabijo kot model. Nedavno smo pisali, da ji vse bolj podobna postaja najstniška hčerka Astrid, a ne le po videzu, s hčerko si delita tudi strast do mode. Nedavno pa je Astrid naredila velik korak v svetu mode in to za maminim hrbtom.

Hannah Mancini | Avtor: instagram instagram

S prijateljicami je posnela nekaj fotografij in jih poslala na odprto avdicijo za modele, ki jo je razpisal Ljubljanski teden mode. Uspelo ji je in te dni smo jo že lahko videli na modni pisti. V ponedeljek je predstavila oblačila štirih modnih oblikovalcev, po pisti pa se je večkrat sprehodila tudi zadnji dan Ljubljanskega tedna mode. Ponosna mama Hannah je povedala, da Astrid uživa v modi, da so ji kreacije, ki jih predstavlja, zelo všeč in čeprav je izkušnja tudi stresna, je odličen poligon za učenje ter pridobivanje novih izkušenj. 

Na fotografiji je Astrid v oblačilih Timoteja Bistana, ki je v kolekciji 2850.30. drzno združil ekstravaganco in "mainstream".

Astrid Mancini | Avtor: LJFW LJFW

Komentarjev 3
  • Kmodri 18:45 08.oktober 2023.

    Ja, postelja dela čudeže!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:57 07.oktober 2023.

    Itak da se je. Kdo pa je njena mama? Kakšna priseljenka??

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:38 07.oktober 2023.

    Ja ja ,vemo kako

Sorodne novice