Magazin > VIP
10358 ogledov

To je novi posel Rada Muleja

Rado Mulej Andraž Anželjc
Od igralca do varilca …

Igralec Rado Mulej je tudi vsestranski poslovnež, ki mu vedno novi izzivi niso tuji. Marsikdo ne ve, da se je Rado pred enim letom in pol lotil novega posla, ukvarja se z varjenjem trenutno zelo priljubljene pijače, gin, njegova znamka pa se imenuje GiniBee. "Imam svojo proizvodnjo, vsi proizvodi so moji - slovenski. Varim dva gina, proizvajam tri tonike, tudi brez sladkorja, in pa celo brezalkoholni gin tonik," je razkril igralec, ki se ga gledalci najbolj spomnijo po vlogi reševalca Mileta v komični seriji Naša mala klinika. Posebnost Radovih ginov je, da vsako šesto brinovo jagodo namoči v slovenski med, okus pa mu da tudi lipov list, vrtnica, ingver itd. Prav posebne vrste gin je Premium, ki je narejen s tri leta staranim brandyjem v hrastovih sodih. Rado pa se je lotil tudi proizvodnje prvega slovenskega ruma, ki ni le za v potico in ga poimenoval Ron Pirado. Ljubitelji njegovih ginov so tudi številni zvezdniki, med njimi Neda Ukraden, Tereza Kesovija, Branko Đurić Đuro, Luka Basi in mnogi drugi znani.

Rado se je pred kratkim sicer zelo razburil na Facebooku, ko so mu nekateri očitali uživanje drog."ZDAJ PA DOVOLJ! To se mi nabira že nekaj let in ne morem več poslušati lažnivih izjav oz. obsodb! Razčistimo enkrat z vselej! LJUDJE MOJI ZLATI, NAJ BO JASNO, NIKOLI V ŽIVLJENJU NISEM POSKUSIL DROGE, razen travo pri sedemnajstih letih in še takrat sem padel skupaj. Očitno je droga kar nekaj ljudem scvrla možgane, da izjavljajo in me obsojajo da sem na drogi. Ne dragi scvrtki, nikoli v življenju nisem poskusil droge, rajši se ubijem, kot da bi poskusil te kretenske substance,“ je takrat zapisal Mulej, ki meni, da ljudje o njem govorijo neresnice, ker mu zavidajo srečo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GiniBee party z Mambo Kingsi in Dejanom Vunjakom

A post shared by Rado Mulej (@radomulej) on

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR. Tokrat je nekdo razkril, da ljubi oba spola.

Komentarjev 11
  • jakec1575 22:02 27.avgust 2020.

    mal sem pogledal. tip je naredil 2 gina in en tonik http://www.ginibeegin.com/landingPage.php. vec kot 95% klosarjev na socialki , ki vlecejo sam dodatke od države.

  • jakec1575 15:53 27.avgust 2020.

    men je tipo antipaticen, ampak se trudi nekaj. mogoce je celo uspesen, ne vem. vsekakor dela vec, kot polovica komentatorjev tukaj gor.

  • kapibara 12:07 27.avgust 2020.

    On vsestranski poslovnež.. ?? On srečen.. ? Naj pove slavni projekt gostilne na Masaryikovi.. Zguba ki se kar nekaj gre..

Sorodne novice