Magazin > VIP
136197 ogledov

To je razlog, da Erika Žnidaršič v četrtek ni vodila Tarče

Erika Žnidaršič MMC RTV SLO
Priljubljene oddaje prejšnji teden ni bilo na sporedu, kaj se dogaja?

Vsak četrtek na prvem programu Televizije Slovenija marsikdo nestrpno pričakuje odmevno oddajo Tarča, ki jo vodi Erika Žnidaršič. Prav Erika s svojo ekipo vsak teden razkriva ozadja delovanja državnih organov in tudi marsikatere nepravilnosti s področja politike, zdravstva in gospodarstva. Prejšnji teden na veliko presenečenje gledalcev oddaje ni bilo na sporedu, ekipa pa je sporočila, da oddaja odpade zaradi okužbe.

Spletni portal javnost.si je razkril, da je za koronavirusom zbolela prav voditeljica Erika Žnidaršič, ki oddajo z vsemi varnostnimi ukrepi sicer vodi že veš čas trajanja pandemije. Želimo ji čim prejšnje okrevanje.

Komentarjev 19
  • 2e2bc3a60cd4c4127e8b9a32577e5e5fa6196e22 15:15 07.april 2021.

    Men se zdi,da sem jaz šel mimo nje na srednjem fužinskem mostu,nekaj let nazaj... .Bila oblečena športno ali pa roza športne copate,z otrokom... . Sam za Eriko,"ULTRAVOX - Hymn" , "Visions in Blue" tudi dober video in komad.

  • JZekspert 12:36 07.april 2021.

    Spet imamo invazijo trolov z Nore24, mašijo, mašijo, pa jih kar ignoriramo, jadnike patetične... no, ti retardinjosi pa zanesljivo vsi verjamejo, da je Erika kar naenkrat zbolela za kghovidom, kot reče dr. Metadon.

  • JZekspert 12:10 07.april 2021.

    Kakšna zanimiva naključje, direktor RTC Krvavec Janša se upre, odpre smučišče kljub prepovedi, nato ga obiščejo inšpektorji, za dolgo ''utihne'' in ''zboli'' za covidom. Erika objavi zaslužke zdravnikov in bolnišnic (sicer smo to vedeli že dolgo prej na necenzurirano.si, jasno ...prikaži več pa je, da služijo VSI: zdravniki, novinarji IN politiki), oddaja nepojasnjeno ''odpade'', Erika seveda ''zboli''. Če je še kdo tako tup, zabit, omejen in naiven, da TO verjame, se mu klanjam do TAL...

Sorodne novice