Magazin > VIP
72234 ogledov

To je razlog, da hčerki Jožeta Potrebuješa še vedno nista na svojem

Jože Potrebuješ Marko Pigac
Starejša ima že več let resnega fanta, a raje živi pri slavnem očetu.

Hčerki Jožeta Potrebuješa sta stari 20 in 25 let, starejša ima že fanta, a ne kaže, da bi želele"odleteti iz gnezda". Še več, Potrebuješevi niso skupaj le doma, temveč tudi na dopustih, Hčerki pa s slavnim očkom sodelujeta še poslovna. Starejša Petra je namreč soavtorica nove skladbe skupine Čuki Na pumpo. Jože pravi, da sta obe glasbeno nadarjeni. 

"Za okoli doma sta čisto v redu, tako, da smo se odločili, da jih kar obdržimo. Jima je zgleda preveč luštno," se Jože pošali glede situacije doma, saj hčerki še vedno živita pod njegovo streho, kljub temu da ima starejša že resnega fanta, ki prav tako obožuje šport kot vsa Jožetova družina. "Pri nas mora biti športnik, ker drugače nas ne more loviti. Imamo se res fino, od korone si tudi več časa vzamemo drug za drugega. Tudi prej smo si, a morda ne dovolj, kot bi si otroci zaslužili, a taka je narava našega dela," pove Jože, o receptu za srečno družinsko življenje pa dodaja: "Težko rečem, nič komplicirati. Negovati lep odnos, tako kot do vseh ljudi. Pri nas se imamo od nekdaj luštno, pri nas sploh ne vemo, kaj je puberteta, to je šlo mimo. Teh vzponov in padcev ni bilo. Nič pa ne vemo, kaj bo, zato se pametnega ne bom delal."

Jožeta smo ujeli na Krvavcu, pravi, da smuča le med tednom, ker je taka narava njegovega dela. "Ne vem, če sem že kdaj med vikendom smučal, že 35 let, odkar špilam, ne. Meni so najboljši vikendi, ko špilamo. To imam res srečo v življenju, da ne ločim med prostim časom in delom, ker to res rad počnem," pravi. Na Krvavec pa je prišel tudi podpret fante iz skupine Zvita feltna, ki so predstavili novo skladbo. "Samo dober komad naj bo, da bo scena živela. Čim več dobrih bandov. Tako kot slovenska muzika živi zadnje čase, tako že dolgo ni, še s kakšnih tujih trgov težko sledijo. Tudi mi na svojih špilih radi zaigramo druge komade, kot je Bolha od Avsenikov, Murkova Mrcina, top komad, ki vedno zažge. Tudi meni največje spoštovanje izkažejo, ko drugi bandi igrajo naše komade in jih, od krokodilčkov naprej," še dodaja. 

Komentarjev 2
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:52 11.februar 2024.

    V tej družini sami biseksualci

  • Pierre 10:30 11.februar 2024.

    Ko nekdo trdi kako je vse super lepo in idealno...pol mi nekaj smrdi!!!

Sorodne novice