Magazin > VIP
19598 ogledov

Uf, kakšna lepotica je postala hči Zlatka Dobriča!

Zlatko Dobrič in Eva Dobrič facebook
Zlatko Dobrič se lahko pohvali z bogato glasbeno kariero, a ne samo s tem, pohvali se lahko tudi s svojo simpatično, prijazno, pametno in tudi marljivo hčerko Evo.

Eva Dobrič se je v zadnjih letih razvila v pravo lepotico in je zato prava paša za moške poglede. Nas pa je zanimalo predvsem to, kako je prepoznavnost njenega očeta Zlatka Dobriča vplivala na njeno odraščanje, kakšni so njeni spomini in kaj počne danes.

Eva Dobrič | Avtor: facebook facebook

"Moj oče je bil znan in popularen pevec že, predno sem se rodila, tako  da sem njegovo slavo doživljala kot nekaj povsem normalnega. Kasneje, ko sem bila malce starejša, mi je bilo zanimivo videti, kako se fotografira s svojimi oboževalci, jim podpisuje avtograme in kako pod odrom prepevajo njegove pesmi. Verjetno sem se takrat začela šele prav zavedati, da je moj oče slaven in da ga pozna veliko ljudi. Zaradi njegove prepoznavnosti nisem bila nikoli prikrajšana, a tudi posebnih privilegijev nisem imela. V šoli so vedeli, da sem njegova hčerka, nekateri sošolci so kdaj zapeli kakšen refren njegove pesmi, to je pa to (smeh). Oče mi nikoli ni dajal občutka, da bi nekaj izstopal od ostalih staršev in je nama z bratom že zgodaj pojasnil, da je biti glasbenik poklic, tako kot so vsi ostali poklici, le da je zaradi narave svojega dela nekoliko bolj izpostavljen in tako tudi podvržen raznoraznim kritikam, dobrim in slabim. Včasih me je prizadelo, če sem kdaj prebrala kakšen negativen komentar, a mi je morda to tudi malce pomagalo pri večji odpornosti glede mnenja drugih. V otroštvu sem rada hodila z očetom na različne dogodke, ga poslušala pri ustvarjanju novih melodij, kar se je največkrat odvijalo v poletnih dneh na morju. Rada sem iskala rime in mu tako včasih tudi pomagala pri pisanju besedil ob valovanju morske plime. Danes sem na svojega očeta zelo ponosna, ne samo zaradi njegovih bogatih dosežkov v glasbeni karieri in prejetih številnih srebrnih, zlatih in platinastih plošč, razprodanih koncertov in velikega pečata, ki ga je pustil pri mnogih, temveč tudi zato, ker je pri tem vedno ostajal zelo družinski, veliko se je ukvarjal z menoj in z bratom in vem, da se lahko nanj obrnem kadarkoli," je za zurnal24.si povedala Eva, ki pa se sama ni podala v svet glasbe: "Sama se nisem podala v glasbene vode, a zelo rada pišem poetična besedila. Ljubezen do branja in sveta knjig me je pripeljala do tega, da sem po izobrazbi magistrica bibliotekarstva, informacijskih in založniških študijev. Trenutno delam v našem lokalu na koseški tržnici v Ljubljani, kar jemljem kot zelo prijetno in pozitivno izkušnjo. Občasno opravim tudi kakšna promocijska in reklamna dela. Veliko mi pomeni zdrav način življenja, zato se rada ukvarjam s kuhanjem, zdravo prehrano, fitnesom in drugo rekreacijo ter sproščanjem v naravi."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice