Magazin > VIP
22446 ogledov

Ula Furlan odvrgla krpice za Playboy!

Ula Furlan Instagram
Tokrat bo menda povsem razgaljena.

Igralka, voditeljica, novinarka in kolumnistka Ula Furlan Molk je na svojem instagramu izdala, da bo svoje čare razkrila tudi za najbolj priljubljeno moško revijo Playboy. Vroče fotografije je v italijanskem Lignanu posnel njihov legendarni fotograf Aleš Bravničar, ki se z Ulinimi akti menda poslavlja od desetletnega sodelovanja z omenjeno revijo. 

Kljub temu, da je temnolaska vajena nastopanja in fotografiranja, pa jo je pred tem izzivom vseeno malce "zvilo", kot je zapisala v svoji kolumni na spletnem portalu Mična: "Zjutraj vstanem zelo zgodaj, pobrijem si vse okončine in najintimnejše predele, namazilim se z mlekom za telo, pofenam lase, zadrgnem potovalko in se odpeljem, v prvo in najverjetneje edino tovrstno pustolovščino. To je zdaj to. Pa ima vse to sploh smisel, Ula? Aleš Bravničar, Playboy Special, jaz in moje golo telo. Gre za premagati sebe? Ali se pokloniti lastnemu telesu? /.../ Jaz načeloma težav z goloto nimam, tja do topless in ritka kadriranja. Soočiti se s kompletno lastno pa je čisto druga zgodba."

Ula pa je tudi razložila, zakaj se je pri 35. odločila za ta korak. "Na neki način se mi zdi, da sem privolila tudi zato, ker je zdaj za vse to edini pravi trenutek. In najverjetneje tudi zadnja priložnost. Aleš se od ustvarjanja vsakomesečnih Playboyevih zgodb namreč poslavlja. 10 let in več kot 40 seksi pictorialov bo zabeležil v čisto posebni Playboy Special različici, ki bo na dnevniški način pregledala in zaobjela to dekado. Dela, deklet, raznovrstne golote, estetike, prizorišč in podob. Karakterjev in zakulisnih zgodb. Presežkov, dvomov, kislic, radosti in izzivov. In potem kot zadnja ever – jaz, Uli. Tudi na naslovnici. Čast in izziv. Dvom in suvereno kimanje. Ja, sprejmem," je med drugim zapisala v svoji kolumni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na jedilno mizo v kuhinji zlagam oblačila, iz omare vlečem potovalko, v glavi iz predalov in s polic vse tiste kose, ki se najmanj zažulijo v telo. Ohlapna trenirka, ta kratke ali nepatentirane nogavičke, tri brezšivne obleke za vreči čez, en svilen kopalni plašč, za se zaviti. Ker bo toplo. Ker gremo »na morje«. Pa sem? Sem zares pripravljena? Mini stisk v želodcu. Ponoči sanjam, da v živo ponovno povezujem enega domačih največjih glasbenih izborov, nimam pa ne obleke ne teksta. Rdeče številke sekund do začetka se odštevajo, nekje sem našla neki zlato zelen prosojen enodelni kombinezon. Ne vem koliko natisnjenih papirjev teksta imam v rokah, kompletno so se pomešali med seboj. Še nekaj vdihov in kmalu bom torej na očeh vseh popolnoma nepripravljena. Podzavest in notranja preizpraševanja. Zjutraj vstanem zelo zgodaj, pobrijem si vse okončine in najintimnejše predele, namazilim se z mlekom za telo, pofenam lase, zadrgnem potovalko in se odpeljem, v prvo in najverjetneje edino tovrstno pustolovščino. To je zdaj to. Pa ima vse to sploh smisel, Ula? Aleš Bravničar, Playboy Special, jaz in moje golo telo. Gre za premagati sebe? Ali se pokloniti lastnemu telesu? Nova kolumno že najdeš na: @micna.si Link je na profilu. Mua: @barvish.si Photo: @barvish.si Lokacija: @lignanosabbiadoroofficial Editorial #PlayboySpecial izzide 30.5.2019. Fotografije je posnel @bravnicar . #woop #kerteden #kolumna #micna #poljubula

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Komentarjev 12
  • Jambor 21:09 30.april 2019.

    Pa krpice so tema naslova! Ma ste eni "vznemirjeni" zaradi "vsranih gat". Ženšče si naj raje kupi "pralni stroj". Še ne pomeni, če se nekje pojavi besedica "Play", da je zraven tudi gumb za vklop. :))

  • hana17 17:21 30.april 2019.

    Jabolko ne pade daleč od drevesa!

  • hana17 17:19 30.april 2019.

    Jabolko ne ade daleč od drevesa!