Magazin > VIP
5106 ogledov

Ups! Naša voditeljica bi trojčka, a je pozabila, da ima fanta

Lara Tošić Youtube
"Ubogi Pero."

Lara Tošić je mlada, a vse bolj priljubljena sovoditeljica Denis Avdić Showa, ki si želi iz pripravnice napredovati v polnopravno sovoditeljico v našem najbolj poslušanem jutranjem radijskem šovu. Lara pa ne sodeluje le z Denisom, temveč ima s prijateljicami tudi podkast Tisti dnevi v mesecu, kjer obdelujejo zelo žgečkljive teme. 

Nazadnje so govorile, ali so med rjuhami že bile z dvema osebama hkrati in koga bi za to spolno prakso, ki jo imenujemo trojček, izbrale, moškega ali žensko. V nekem trenutku je Lara povedala: "Po moje bi bilo zanimivo z dvema tipoma, samo bi hotela vsaj enega približno poznati." Sovoditeljica podkasta ji je na to odgovorila: "Oprosti, oprosti, ti ne bi šla s svojim in še enim? Koga bi želela poznati?" "F*k, pozabila sem Perota," se je spomnila Lara.

Na ta račun so se iz nje ponorčevali tudi sovoditelji Denis Avdić Showa. "To pa je bil kiks," je rekel Miha Deželak, Denis Avdić pa dodal: "Spet pozabila, da imaš Perota." Posnetek si oglejte spodaj. "Ubogi Pero," je še dodala Lara. Se strinjamo. 

Komentarjev 5
  • Pierre 15:17 01.oktober 2023.

    Oće da se jebe al' neće da joj uđe !!!

  • Tadej 12:21 01.oktober 2023.

    Prezabita da bi mozgani dohitevali njen jezik.

  • Kmodri 10:45 01.oktober 2023.

    Who the f*....?

Sorodne novice