Magazin > VIP
10299 ogledov

Ups: Se je Meghan Markle zagovorila?

meghan markle
To je razkrila Britanka, ki je lahko nekaj sekund govorila z Meghan Markle.

Vojvoda Harry in njegova noseča soproga Meghan sta se pred nekaj dnevi udeležila božične maše, ki se je vsako leto udeležujejo člani kraljeve družine. Ob poti do cerkve so se tudi letos zbrali radovedneži in oboževalci britanske monarhije, da bi za trenutek spregovorili ali le pomahali svojim monarhom.

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia


Tokrat so bile vse oči uprte v Meghan in njen nosečniški trebušček. Dvor sicer nikoli ni razkril, kdaj točno naj bi Meghan rodila, vseskozi pa se govori, da ima rok v aprilu. Meghan pa je v pogovoru s Karen Anvil, ki je bila ena od tistih, ki je imela srečo in je lahko z Meghan pred mašo spregovorila nekaj besed, namignila, da dan D morda le ni več tako daleč …"Meghan je rekla, da je vesela, da bo kmalu. Pobožala je svoj trebuh. Bila je prijazna,“ je Karen zapisala na Twitterju. Karen je nato nekdo vprašal, ali ji je povedala, kdaj ima rok. "Ne, rekla je: 'Skoraj sva že tam.',“ je odgovorila Anvil.

Ker je vojvodinjin trebuh res že zelo okrogel, so se že pred tem kraljevim nastopom začele pojavljati govorice, da Meghan pričakuje dvojčka. Na stavnicah naj bi celo opazili visokega uradnika dvora, ki je svoj denar stavil na prihod dveh dojenčkov.

Komentarjev 2
  • Avatar Suzijann
    Suzijann 23:45 31.december 2018.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

  • linda 19:30 31.december 2018.

    Mesečno delam s polnim delovnim časom za več kot 7 $. Neprestano sem slišala, da mi drugi govorijo, koliko denarja lahko vložijo na spletu, zato sem se odločil, da ga preučim. Začnite in spremenite svoje življenje. zajec---->>>>>>>>> www.WebJob33.Com

Sorodne novice