Magazin > VIP
58132 ogledov

Video: Naš voditelj na avtocesti počel bedarije, a jo odnesel brez kazni

robert roškar, anja ramšak radio 1
Policisti so mu prizanesli ...

Najbolj prižmojznjena radijska dvojica, Anja Ramšak in Robert Roškar, ki poslušalce zabava v "drive time" showu Šou domov na Radiu 1, je pripravila osvežujoče in poletno glasbeno presenečenje. Kot imata v navadi že zadnja tri poletja, vsako leto posnameta cover določene uspešnice in jo začinita v svojem prižmojznjenem stilu. Po treh poletnih uspešnicah Kraljica noči, Čof, čof in Greva skup na morje je sedaj čas za četrto, ki sta jo poimenovala Mudi, mudi. V njej nastopa posebni glasbeni gost, Dare Kaurič, član skupine Kingston, saj je njun cover priredba hita Cela ulica nori.

Za pesem sta posnela tudi nagajiv, poletni videospot, ki povzame tipične tegobe odpravljanja na dopust: preveč prtljage, gnečo na avtocesti, vročino in zastoje. "Kot vsako snemanje je bilo tudi tokrat zabavno, sicer nam je bilo malo vroče. Smo pa snemanje morali malo zamakniti, ker je moral Roši k frizerju," se je zasmejala Anja, Roškar pa jo je dopolnil: "Za snemanje spota sem iz kleti privlekel mojo legendarno tičojelko in vedno sem vesel, ko jo privlečem ven, četudi sredi poletja! Christmas Forever (božič za vedno, op. a.)!" Svoje božično drevesce je namreč navezal na streho roza avta in na avtocesti je bil brez dvoma največja atrakcija.

"Roza avto že sam po sebi vzbuja ogromno pozornosti, zdaj pa je imel na strehi privezanega še dvometrskega zelenega velikana. Vsi so gledali, kaj pri bogu se dogaja, naju snemali, trobili, na koncu pa me je ustavila še policija! Nisem dobil kazni," se zasmeji Roškar.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 06:59 14.julij 2023.

    Včeraj je recimo toča klestila,mislim,da je to bolj važno

  • sandi76 19:35 13.julij 2023.

    Zeeeeeh !

  • Avatar pantani
    pantani 11:37 13.julij 2023.

    "prižmojznjena"???!!! Kaj je to spet?!!! Bo MS obrazložil???

Sorodne novice