Magazin > VIP
61689 ogledov

Video: Tako močno je hčerka našega pevca zajokala ob tej novici

Gregor Bezenšek Facebook
Video, ob katerem boste jokali kot dež.

Naš glasbenik in borec za otroke z redkimi boleznimi Gregor Bezenšek, bolj znan kot SoulGreg Artist, je na Facebooku objavil, kako sta lansko leto z ženo hčerki sporočila, da bo dobila zdravega bratca. Družina je namreč zaradi redke bolezni izgubila njenega bratca Viljema Julijana, zato je bila Ellina reakcija še toliko bolj čustvena. 

"Lani v tem času je Ella Vita dobila pismo od samega Božička! To kar ji je povedal za celo družino pomeni neskončna zmaga in sreča! Njena reakcija je prikaz kako boleča je bila njena izguba in kako kruta je usoda redkih bolezni, hkrati pa prikaz neskončne sreče ob najlepši novici. Zato hvala vsem, ki se borite za bolne otroke in družine! Hvala Društvo Viljem Julijan za vso pomoč! Vabim vas tudi, da našemu Društvu Viljem Julijan namenite 1% dohodnine in s tem podprete naše srčne projekte, s katerimi pomagamo malim borcem in njihovim družinam. Za male borce lahko vedno prispevate tudi donacijo z SMS VJ5 na 1919," je Gregor zapisal ob videu, ki se resnično dotakne srca.

Družina je maja pozdravila rojstvo sina in bratca Julijana Valentina, Gegor pa je letos kandidiral na predsedniških volitvah, a zaradi grožen kandidaturo pred volitvami umaknil. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice