Magazin > VIP
3335 ogledov

Video: Naš glasbenik še vedno praznuje rojstni dan pokojnega sina

Vilijem Julijan Facebook
Video, ki vam bo zvabil solze v oči …

Naš vsestranski glasbenik SoulGreg Artist je z ženo Nino in hčerko Ello včeraj na Facebooku objavil ganljivi video, v katerem pokojnemu sinu in bratcu Vilijemu Julijanu, ki bi včeraj praznoval peti rojstni dan, ob torti pojejo pesem, ki jo je Gregor napisal prav zanj. 

"Danes praznujemo rojstni dan velikega malega princa, ki je prijokal na svet pred natanko petimi leti. Vse najboljše dragi naš Viljem Julijan! Z Nino in Ello Vito ti želimo, da tam za mavrico občutiš vso našo brezpogojno ljubezen, ki jo gojimo do tebe. Ni dneva, da z mamico in sestrico ne bi govorili o tebi ter ni jutra in ni večera, da ne bi mislili nate. Pogrešamo te in vedno bo tako. Naj ti bo lepo. Za nas mnoge si pravi junak in vedno ti bomo hvaležni, saj si dal močan glas tistim najbolj ranljivim, ki ne morejo spregovoriti sami zase. Težka je bila borba, ki si jo moral prehoditi v svojem kratkem življenju, a iz nje smo se mnogi veliko naučili. Neskončno te pogrešamo in te imamo radi. Pošiljamo ti to tvojo pesem, goro radosti, objemov, veselja in ljubezni! Praznujemo s tabo! Ati Gregor, mami Nina in sestrica Ella Vita," je ob ganljivem videu napisal glasbenik. 

Nina in Gregor sta družinsko tragedijo spremenila v zmago za vse otroke z redkimi boleznimi v Sloveniji in ustanovila društvo ter sklad Vilijem Julijan, s katerim vsako leto organizirata dobrodelni koncert za male borce. Društvo je doseglo tudi spremembe na področju zakonodaje, ki staršem vsaj malo olajša nego malih borcev. 

Komentarjev 3
  • NKOL 12:21 18.oktober 2021.

    OGABNA IZRABA UBOGEGA OTROKA ZA SAMOPROMOCIJO! IN ŠE BOLJ OGABNA IZRABA FOTOGRAFIJE UBOGEGA BOLNEGA OTROKA TUDI S STRANI ŽURNALA ZA LOVLJENJE KLIKOV! PREJ JE BILA NA ČLANKU DRUGA FOTOGRAFIJA! VSE NAJ VAS BO FAKING SRAM, OGABNI STE!!!! PUSTITE OTROKA NAJ POČIVA V MIRU!

  • Janez_53 11:29 18.oktober 2021.

    Prekleto dobro razumem vso bolečino in žalost staršev ob izgubi otroka. Ne morem pa si zamisliti, da bi to izkoriščal za neke vrste samopromocijo.

  • crniovcar 09:44 18.oktober 2021.

    ????????????????1

Sorodne novice