Magazin > VIP
17720 ogledov

Zaradi zlobnih govoric le razkrila, kako sta pokopala malega Vilijema Julijana

Vilijem Julijan Facebook
To je resnica.

Nina in Gregor Bezenšek (SoulGreg Artist), ki sta pred dvema meseca zaradi neozdravljive bolezni izgubila svojega dveletnega sina Vilijema Julijana, sta želela utišati govorice, ki se širijo po njunem lokalnem okolju, da pepel svojega sina hranita doma, kot so prve poročale Slovenske novice. Starša pa sta tudi na Facebooku razkrila, da sta sinov pepel raztrosila v morje, med obredom v Piranskem zalivu, na katerem so bili prisotni le kapitan, pogrebnik in fotograf, kot sta zaupala omenjenemu mediju. 

"Danes minevata dva meseca, odkar si zajadral v večnost, dragi Viljem Julijan. Čutiva, da si nekje z nama, vendar je kljub temu praznina in bolečina neizmerna, ker te ne moreva več objeti. Prostrano morje je takrat, en dan spokojno sprejelo tvoje telo, ki je tiho in počasi padalo v globino morske veličine. Naj te ponese v svobodo, svetlobo in večen mir. Pošiljamo ti vso ljubezen onkraj širnega neba. Za vedno tvoji, ati, mami in Ella Vita," sta zapisala na Facebooku in objavila nekaj fotografij ganljivega obreda. 
 
Nina in Grega pa še naprej nadaljujeta boj za pravice otrok in bolnikov z redkimi boleznimi, tako preko Sklada Vilijem Julijan, kot tudi že tradicionalnega dobrodelnega koncerta, ki bo septembra v ljubljanskih Križankah. Pred kratkim so jima prisluhnili tudi državniki

Komentarjev 12
  • Avatar Dimlietta
    Dimlietta 01:05 23.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • renata90 20:30 22.julij 2019.

    Nobody gives a fuck.

  • marsal 19:43 22.julij 2019.

    če kadiš marihuano , moraš računati tudi na genske poškodbe svojih potomcev ! Ja, ja si se zdravil z njo !

Sorodne novice