Magazin > Film & Glasba & TV
9941 ogledov

Ko žena našega pevca odpre usta, to morate slišati!

gregor bezenšek Osebni arhiv
SoulGreg Artist je ponovno vokalno presenetil in postregel z glasbeno poslastico …

Tokrat z izjemno priredbo svetovno znane pesmi Hallelujah, ki je v samo enem dnevu na njegovi Facebook strani doživela neverjetnih 100.000 ogledov in tisoč delitev. Z objavo te pesmi je tako v kratkem času znova požel velikanski navdušenja in občudovanja, kar ni presenetljivo saj je njegova priredba prava mojstrovina. SoulGreg Artist, ki je tudi skladatelj, je samostojno pripravil celoten aranžma skladbe, pesem pa je nato skupaj s svojo ženo Nino, sicer vzgojiteljico predšolskih otrok, a tudi izjemno vokalistko, ter vokalistoma iz njegove spremljevalne skupine BigLights Band tudi prečudovito in vrhunsko odpel. 

Čedalje bolj prepoznan slovenski glasbenik je s pesmijo dodobra naelektril in podžgal Facebook, kar poleg izrednega števila ogledov in delitev potrjujejo tudi množični entuziastični komentarji pod skladbo. "Tako se me je dotaknila ta vaša izvedba pesmi, definitivno najboljša na svetu! Ganjena sem! Čudoviti glasovi SoulGreg Artista, njegove žene Nine in Tine Teršek ter Dejana Žafrana! Kakšne talente imamo v Sloveniji! ... Prečudovito, fantastično …Veličastno! ... Čudovito, vrhunska izvedba … Božansko odpeto … Fenomenalno zapeto s srcem …Čudovito, bravo! ... Izvedb je nebroj, ampak ta je čudovita, ta je tista, ki naredi kurjo polt in 'mokre' oči ...," so nekateri navdušeni odzivi s strani ljudi. "Izredno me veseli, da sem med Slovenci vedno bolj priljubljen in želim si ter upam, da bom lahko s svojim BigLights Bandom čim prej stopil na odre in ljudem tudi v živo podal mojo glasbo," ob svojem uspehu pravi glasbenik.
 
Pesem Hallelujah je napisal legendarni glasbenik Leonard Cohen in je pevsko zelo zahtevna, zato je bila priredba te prekrasne skladbe za SoulGrega Artista še poseben izziv. "To pesem obožujem in jo hkrati zelo spoštujem. Zato sem se priredbe lotil z največjo mero skrbnosti, pri čemer sem vanjo vdihnil svojo interpretacijo iz lastnega občutenja. Obenem pa moram povedati, da sem nadvse hvaležen, da sem jo lahko odpel skupaj s svojo Nino ter vrhunskima vokalistoma iz moje spremljevalne skupine, Dejanom Žafranom in Tino Zidanšek. Pri tej skladbi so se naši glasovi resnično zlili v prelepo harmonijo in neizmerno sem vesel, da lahko to pesem delim z ljudmi."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.