Magazin > VIP
10676 ogledov

Naš predsedniški kandidat ženi posvetil eno najlepših ljubezenskih pisem

gregor bezenšek Osebni arhiv
Javno objavil odo njuni ljubezni.

Gregor Bezenšek, glasbenik in aktivist za pravice otrok z redkimi boleznimi, je bil vedno zelo iskren, kdo je njegova največja ljubezen. To je njegova žena Nina, vzgojiteljica predšolske vzgoje in pevka, s katero veljata za enega najbolj zaljubljenih parov na naši estradni sceni.

Gregor, ki se poteguje tudi za mesto predsednika RS, je moški, ki mu čustev ni težko pokazati, zato od velikih osebnih obletnicah želi pogosto nameni tudi nekaj javnih nežnih besed. Tako se ji je poklonil ob nedavnem rojstnem dnevu. 

"Draga moja žena Nina, vse najboljše za tvoj rojstni dan! Kot prvo lahko rečem le, da sem neskončno srečen, da te imam. Tako ljubečo, srčno, skrbno in lepo ženo, na znotraj in navzven, lahko moški le sanja. Jaz te imam. Ne morem verjeti, da lahko letos z največjo radostjo v srcu rečem, da se nama je uresničila največja življenjska želja. Še pred dobrim letom dni pa se nama je ta želja zdela tako zelo daleč in tako zelo nedosegljiva. Presrečen sem in vem, kako zelo si srečna tudi ti. Letošnji rojstni dan je eden najlepših in najsrečnejših. Imava tri otroke. Dva zdrava otroka Ello Vito in sedaj Julijana Valentina. Viljem Julijan, pa je tudi ves čas z nami, saj nas verjetno opazuje od tam nekje, izza prostrane mavrice," je v slavospevu soprogi zapisal Gregor. 

Dodaja pa še, da bo zanj vedno njegova prva dama, ne glede na izid predsedniških volitev: "Hvaležen sem ti, ker si tako ljubeča mama najinim otrokom in najbolj srčna vzgojiteljica otrok v našem vrtcu Viljem Julijan! Ko stopiš na oder kot Vila Eksena pa te otroci naravnost obožujejo. Ostani zdrava in radostna v srcu še naprej. Hvala ti za vso podporo, ki mi jo nudiš vsaki dan in na vsakem koraku. Hvala za tvoj prelep glas s katerim krasiš moja glasbena dela. Zame si in vedno boš, moja prva dama! Sedaj pa skupaj našim novim zmagam naproti! Tvoj mož, Gregor Bezenšek ml."

Komentarjev 3
  • Avatar pantani
    pantani 07:25 30.avgust 2022.

    Prvič slišim za oba!!!

Sorodne novice