Magazin > VIP
21204 ogledov

Video: To je dokaz, da na odrih zdaj blesti žena Boštjana Romiha!

Kakšen glas!

Čeprav je širni Sloveniji poznan njen soprog, voditelj Boštjan Romih, po uspešnosti prav nič ne zaostaja njegova soproga Lara Romih. V svojem podjetju se ukvarja z arhitekturo in fotografiranjem, je predsednica zveze aktivov svetov staršev Slovenije, pevka v skupini Ladies first in mama treh najstniških otrok, za katere vsi, ki jih osebno poznajo, pravijo, da so izredno lepo vzgojeni. 

Larina skupina pa postaja vse bolj prepoznavna, navdušile so tudi na festivalu Praznik glasbe, ki je potekal na več prizoriščih po večjih slovenskih mestih. Ladies first so s svojimi vokali navdušile na nabrežju Gradaščice ob Eipprovi ulici, ker stoji eden bolj inovativnih koncertnih prizorišč v Ljubljani, oder in sedišča namreč ločuje potok. Skupina je tako simpatična, da so se ob njihovih napevih ustavljali celo številni mimoidoči.

Lara je za Žurnal24 nedavno spregovorila o vseh svojih vlogah in obveznostih ter razkrila, da je ravno petje tisto, ki jo ob napornem urniku najbolj sprosti: "Seveda prvih 15 let starševstva nisem imela kaj dosti časa za druge stvari in zase, takrat samo razmišljaš, ali boš imel čas za jesti in spati. Ko otroci odrastejo, takrat pa zagrabiš in tako je spet na vrsto prišlo tudi petje in dobra družba, ki je danes, ko smo vsi napeti kot struna, odlična protiutež in naravni antidepresiv. Namesto terapevtov, ki so dragi, zbori pa so brezplačni."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice