Magazin > VIP
6363 ogledov

Video: Župnik Golob se ni mogel ustaviti, le kaj ga je tako nasmejalo?

Martin Golob Tik Tok
Očitno tega videa ni želel objaviti, a izkazal se je za velik uspeh.

Župnik Martin Golob po Facebooku in Instagramu osvaja tudi Tik Tok. Eden zadnjih posnetkov pa je dosegel že več kot 200 tisoč ogledov. Gre za šalo o vnuku in dedku, s katero je župnik tako nasmejal samega sebe, da se je komaj ustavil. Vnuček namreč ata vsak večer vpraša, kako je spal. Ata mu odgovori, da s pokrčenimi koleni, ko pa ga vpraša, zakaj ga to zanima, mu vnuk odgovori, da zato, ker mu je oče rekel, da ko se bo stegnil, dobi nov avtomobil. 

Šala je bila všeč tudi njegovim sledilcem, še bolj pa neustavljivi smeh, saj so ga označili za pravega "carja". To so le nekateri izmed številnih pozitivnih komentarjev, ki jih je bil deležen na Tik Toku, ki je sicer znano kot družbeno omrežje z najbolj krutimi in neprimernimi komentarji: 

"Največji car med vsemi župniki! Bravo! Res človek."

"Model, kako je fajn, če ste človeški."

"Bravo, končno en simpatičen fajmošter."

@gold_tv_slovenija Vic z Martinom Golobom @zupnikm #goldtv #martingolob ♬ original sound - GOLD TV

Priljubljenost župnika Goloba je očitno neomajna, čeprav se je leta 2022 znašel sredi škandala zaradi športnih copatov, ki naj bi bile vredne 6000 evrov. Takrat je za Žurnal24 pojasnil: "Podarila mi jih je mladina iz Međimurja in so verjetno ponaredek, dvomim, da bi mi mladina kupila nekaj tako dragega. Vendar pa nisem vedel, da original dosega takšno ceno." 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Antikrist4
    Antikrist4 15:51 13.marec 2024.

    Res je smešen tale otrokojebec!

  • viljem 14:17 13.marec 2024.

    Ja Rupnikovi angelčki za hrbtom seveda.

  • Ender3 13:57 13.marec 2024.

    Tudi budale rabijo medijsko publiciteto..

Sorodne novice