Magazin > VIP
134736 ogledov

Resnica o supergah za 6 tisoč evrov, ki jih nosi župnik Martin Golob

Martin Golob Saša Despot Martin Golob
Tako komentira pregrešno drage superge ...

Priljubljeni župnik Martin Golob je pred dnevi objavil fotografijo na rolki, na kateri pa so nekaterim v oči padle pregrešno drage superge, ki jih ima župnik obute. "Ko vidiš fajmostra na skejtu. V supergah za 6000€," je izpostavil Twitter uporabnik mamin_lan. Šlo naj bi za športne copate Nike Air, model v omejeni izdaji Jordan 1 Retro High, ki stanejo od dobrih 4 tisoč evrov pa vse do 16 tisočakov.

Martin Golob je za zurnal24.si pojasnil, da so bile superge darilo. "Podarila mi jih je mladina iz Međimurja in so verjetno ponaredek, dvomim, da bi mi mladina kupila nekaj tako dragega. Vendar pa nisem vedel, da original dosega takšno ceno," je pojasnil Golob.

Tako pa se je župniku v bran na Twitterju postavil znani vloger Ciril Komotar: "Boli kot prasi**, da ima nekdo drage najkice, a? Pa čeprav v resnici najbrž ne veš dosti o tem, kje in za koliko jih je kupil, in koliko prav zares stanejo ponošene in rabljene. Kvazi šamarjenje na prvo žogo je odraz jadnikov. Če prav razumem, ti to nisi, zato ne štekam."

Nike | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 12
  • Majazmaja 09:46 17.oktober 2022.

    Je res kdo mislil, da bi si en fajmošter, pa čeprav eden najbolj popularnih in iz tega naslova mu denarja verjetno ravno ne manjka, leti mu pa tudi ne, posr4l ime s tem, da si bo kupil čevlje za 6k ...prikaži več eur in jih še razkazoval? Saj ni nor in jasno je, da so ponaredek. Btw.: pa nisem noben cerkveni človek, svetlobna leta od tega. Če bi bilo po moje, bi vse verske organizacije strogo ločila od države in naj se financirajo z darovi svojih ovc, pa še obdavčila bi jih, tako kot smo obdavčeni ostali.

  • Soloobveznababica 05:58 16.oktober 2022.

    Nekateri imate pa res prav vsiljivo prepricanje in Zelo nesramno pisanje.pustite ljudi v njihovi veri, Vsak po svoje in ne komentirajte nesramno, ce nic ne verujete,vas problem,nihce vas ne prepricuje v obratno.medtem,ko vi to zelo vsiljivo pocnete in se sram ...prikaži več vas ni,prepricani v svoj prav.

  • munja 22:03 15.oktober 2022.

    Svobodnež, tak kreten, kot je bobnar, ni vreden nobenega komentarja.

Sorodne novice