Magazin > VIP
26731 ogledov

Voditeljica dve uri po porodu objavila sliko v spodnjem perilu

Ashley James Instagram
Oda poprodni postavi ...

Britanska voditeljica in manekenka Ashley James je le dve uri po porodu sina, ki ga je povila 9. januarja, objavila svojo postavo in napisala prelepo odo ženskemu telesu.

"Nosečnost in porod sta mi dala povsem novo spoštovanje do telesa in vsak dan se čudim vsem majhnim spremembam. Svoje telo dokumentiram s popolnim navdušenjem. Prvi dve sliki sta posneti 2 uri po porodu v bolnišnici, slika 3 je včerajšnja, slika 4 in 5 pa nekaj dni pred rojstvom. 

Zdi se mi, da smo se naučili bati nosečnosti in tega, kako bodo naša telesa videti po rojstvu. Vendar se mi zdi, da je to najbolj osvobajajoča izkušnja. In prav zato me žalosti, kako nas učijo sovražiti svoje telo ... 

Zdi se mi, kot da se govori le o tem, kako bom nazaj dobila svojo postavo - neštetokrat so me vprašali, ali mi bo uspelo, ali čutim pritisk ... Želim si, da teh vprašanj sploh ne bi bilo. Videla sem, da se ženske sramujejo zaradi sposobnosti telesa, da se naravno ne otrese teže. Resnica je, da smo si tako različni in trenutno sem prav očaran nad tem, kako se moje telo spreminja vsak dan. Presenečen sem nad tem, kaj je zraslo, kako je zraslo, skozi kaj je šlo in kako se zdaj spreminja.

Všeč mi je, da je moj trebuh nekoliko mehak, saj je idealen kraj za počitek dojenčkovega telesca in dremež po hranjenju. Všeč mu je. Všeč mi je tudi, da se moje telo uporablja za tisto, kar nam je narava namenila. Nisem prepričana, ali je to smiselno ali ne, toda po tem, ko so moje prsi seksualni objekt že od najstniških let, je prav lepo videti otroka, ki se hrani in spi na njih. Blaženost. 

Želela sem samo deliti nekaj misli okoli svojega telesa in naših teles na splošno. Neverjetni smo, nikoli ne dovolite, da bi se zaradi kakršnega koli nerealnega standarda ali pričakovanja počutili drugače," je prepričana lepotica. 

Komentarjev 2
  • Majazmaja 13:07 20.januar 2021.

    Totalno neokusno in maloumno.

  • 5ab88cdfad1c39da632cc9a4d7a3774b4e76408a 07:36 20.januar 2021.

    Prav neverjetno je kako daleč gredo ljudje za pozornost ...sem bil zraven pri porodu pa lahko rečem da je ženska precej utrujena po takšnem dogodku ... bolano !

Sorodne novice