Magazin > VIP
111179 ogledov

Vroči posnetki Tine Gaber, ni čudno, da je Golob nor nanjo

Tina Gaber Instagram
Prava boginja!

Dolge noge, zaobljena zadnjica, polne prsi, olivna polt ... Tina Gaber še vedno zelo dobro ohranja svoj stas, čeprav že vrsto let ni več misica. Dolga leta je delala kot lobistka, zadnja leta pa kot TV voditeljica (Exatlon Slovenija) in spletna vplivnica. 

Robert Golob domnevna romanca Magazin Bi šlo za konflikt interesov, če bi bila Gaber lobistka in premierova partnerka?

Na Instagramu pa poleg spletnega marketinga, potovanj, trenutkov s prijatelji in družino ter zavzemanju za pravice živali, rada objavi tudi vroče videe svoje božanske postave. Nič čudnega, da jo njen partner, premier Robert Golob, naravnost požira z očmi, kot je bilo videti na nedavni državni proslavi ob Prešernovem dnevu, kjer sta se v javnosti prvič uradno predstavila kot par. Kako so njene božanske obline videti, ko odloži malo več krpic, pa si oglejte v spodnjih posnetkih ... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Komentarjev 55
  • Nogo Bozo 07:15 09.november 2023.

    Počepka

  • rokobert 08:55 01.marec 2023.

    Predstava za buteljne...kao "glej,kak žrebec je Golob,k ima takšno babo... No pa poglejmo kakšna je? Kot prvo,kdo gre v banjo v kopalkak? Drugo,kdo se v banji slika? Tretje-izgleda kot "konj"...pa ne razumeti,da konje žalim. Keš pič..,Golob pa butelj...je politično mrtev,samo,da sam tega še ne ve.

  • pilotko 13:47 28.februar 2023.

    Topli Belgiski politik na obisku pri nas in Golob sta dejala koliko imata skupnih vrednot. Kaj si misli predsednica DZ Urška in zdaj še Tina, ki lobira z fračo ?

Sorodne novice