Magazin > VIP
4722 ogledov

Za sanjsko postavo Pike Zrim (Vražje dame) stojijo zdravstvene težave

vražje dame, pika zrim Marko Delbello Ocepek
Pri 55-ih ima zavidanja vredno postavo, a marsikdo ne ve, kakšna je v resnici njena zgodba.

Podjetnica, založnica, modna navdušenka, spletna vplivnica in resničnostna zvezdnica Pika Zrim, ki smo jo lahko spremljali v šovu Vražje dame na Planet TV, je za številne Instagram sledilke prava modna ikona. A Pikino življenje se ne vrti le okoli mode, zato ji ni težko spregovoriti tudi o bitkah, ki jih bije v življenju.

V preteklosti je že spregovorila o ločitvi od nasilnega prvega moža, pred kratkim pa je odprla še eno perečo temo. Sledilke jo namreč pogosto sprašujejo, kako ohranja vitko postavo, a številnim se še sanja ne, da ima Pika zaradi hudih zdravstvenih težav kar tri različne diete. Že devet let ne uživa živil z glutenom in laktozo, saj ji te povzročijo hude zdravstvene težave. 

"Vsak december, ko sem se pregrešila, me je tako zvilo, da sem kar štirikrat pristala na urgenci. Vsa v bolečinah, z vročino 39 nato prespim 24 ur in sem naslednji dan kot nova. Lansko leto pa me je močno pretresla še smrt očeta in njegovo hiranje, dva meseca preden je odšel. Zaradi tega stresa sem dobila žolčne kamne in še dodatno dieto. Vsi mislijo, da so te tri diete moja modna muha, v resnici pa za njimi stojijo zdravstvene težave, ki me pestijo že od nekdaj. Mislijo, da je moje življenje popolno, a imam tudi jaz skrbi, ki mi kratijo spanec. In vesela sem, da lahko s tem, ko o tem iskreno spregovorim, kateri od sledilk pomagam, svetujem, sem ji v oporo ali tolažbo," iskreno pove Pika.

Zaradi zdravstvenih težav je zelo omejena pri hrani. "Skoraj vsak dan kuham, na kakšnih počitnicah ali potovanjih pa sem zelo omejena in si prigrizke vzamem s sabo. Kaj bi dala, da bi lahko pojedla kakšen sendvič z belim kruhom in  pravo majonezo," še dodaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PIKA ZRIM (@pika_zrim)

Komentarjev 1
  • Jean_Young 10:55 26.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice