Magazin > VIP
47120 ogledov

Za sinom Marka Žitnika še ena težka operacija

Mark Žitnik Facebook
Tudi tokrat so ga operirali v Izraelu.

Za sinom nekdanjega televizijskega voditelja in producenta Marka Žitnika, Tristanom, ki se je rodil s srčno napako, je že peta operacija, ki so jo konec avgusta izvedli kirurgi v Izraelu. 

"Srečo smo imeli, da so v Izraelu vmes za štiri tedne ukinili karanteno in smo lahko leteli. Tristan se počuti dobro, vendar še ni v šoli. Trenutno se šola od doma, ker je v rizični skupini, upamo pa, da se čim prej vrne v šolske klopi," je o svojem drugošolčku povedal Žitnik.

Tristana so v Izraelu opererali že petič, a je bilo tokrat, zaradi korona situacije, precej birokratskih zapletov, korona testiranj, dogovarjanj z veleposlaništvom, izdati pa so jim morali tudi posebno dovoljenje. Tokratno operacijo je dečku krilo naše zdravstveno zavarovanje, Žitnik pa se na sodišču še vedno bori glede povračila stroškov za predzadnji poseg. Žitnikov sin se je namreč rodil s hudo srčno napako, ki ji v Ljubljani niso bili kos, zato so dečka že večkrat operirali v Izraelu. Trikrat je bil poseg krit s strani naše zavarovalnice, četrtič so Tristana zavrnili, petič pa mu poseg v Izraelu ponovno odobrili. Več o tem zapletu si preberite TUKAJ.

 

Sorodne novice