Magazin > VIP
24682 ogledov

Zato je zakon Hajdi Korošec še vedno tako vroč!

Hajdi Korošec Instagram
Hajdi pravi, da s soprogom prav vse počneta skupaj.

Zakon Hajdi Korošec Jazbinšek in njenega soproga Urbana Jazbinška se na Instagramu zdi sanjski. In prav takšen je tudi v resnici. Čeprav sta poročena že šest let, sta še vedno videti kot mladoporočenca. Nekdanja otroška pevka, ki je danes uspešna podjetnica, pravi, da je na svojo ljubezensko srečo res dolgo čakala, a jo dočakala … 

"Z Urbanov sva deset let razlike, on je mlajši, kar je zanimiv podatek. Že od nekdaj sva se dobro ujela, sva sorodni duši in najboljša prijatelja. Imava enak okus za glasbo, smisel za humor, malce sarkastičen, in se na sploh veliko smejiva. V prejšnjih zvezah smo vedno hodili vsak posebej ven, moški v moško družbo, ženske pa v žensko, midva pa te potrebe nikoli nisva imela. Delava skupaj, popoldne sva skupaj s sinovoma in še ven hodiva skupaj. Našla sva se in res uživava v družbi drug drugega," pove Hajdi, ki pa prizna, da se znata z Urbanom tudi sporeči: "Seveda tudi najina zveza ni pravljica in imava nesoglasja, a nivo spoštovanja nikoli ne pade. Tudi, če se sporečeva, ne kuhava mule, vendar je čez 5 minut že vse v redu. Trme pri nama ni. Pomembno je tudi to, da si vzameva čas drug za drugega. Če neguješ to pozornost do partnerja, s tem ohranjaš odnos. Nikoli pa ne veš, kaj prinese prihodnost, a zaenkrat nama gre kar dobro."

Hajdi dodaja, da je Urbana spoznala šele pri 35-tih in da sta si takrat zakon in družino ustvarila v pičlih treh mesecih: "Včasih se samo pogledava in veva, kaj drugi misli, sva kot enojajčna dvojčka, če se pošalim. Res se imamo lepo in na to sem dolgo časa čakala. Urbana sem spoznala šele pri 35-ih, nato pa sva vse opravila v prvih treh mesecih, se zaročila, poročila in zanosila. Čeprav sem jaz bolj konzervativna in me je seveda najprej peljal na pijačo, nato v kino, spoznal starše, šele nato so sledili naslednji postopki. Se mi zdi lepo, da sva bila do ušes zaljubljena, ko sva šla čez porod in vse te neprespane noči ob malih otrocih, nekako zaljubljen lažje vse to preneseš."

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR.

 

Komentarjev 4
  • Avatar Marsinolla
    Marsinolla 00:46 08.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.XLady.fun

  • Avatar ovca
    ovca 19:00 07.september 2020.

    Upam,da traja vecno 👍

  • matjaz39 09:27 07.september 2020.

    To ni še nič! Jst sm s svojo 17 let pa sm jo dons ponoč 4 ure nabijou da me še zej use boli. Dons zvežer jo bom pa spet.

Sorodne novice