Magazin > VIP
37180 ogledov

Zato je žena Dragojeviću oprostila prevaro

Oliver Dragojević zapeljal Kongo Žurnal24 main
Čeprav je njun zakon veljal za idiličnega, pa sta v štiridesetih letih zveze tudi onadva naletela na ovire.

Ena izmed največjih je bil Dragojevićev skok čez plot, leta 1979, ki pa je v medije pricurljal šele leta 2006, ko je nekdanja zagrebška manekenka Branka Marić Mutti v medijih izjavila, da bila ona največja ljubezen Oliverja Dragojevića. To je soproga Vesna takrat komentirala s temi besedami: "Na tem svetu ne obstaja ženska, ki bi porušila vero v mojega Oliverja in v najin zakon. Zagotovo pa to ne bo uspelo neki zavrženi ljubici." Zaradi te izjave je pristala na sodišču, kamor jo je na vse obravnave ljubeče spremljal Oliver. In res, po 44 letih ju je ločila le smrt. Zagrebčanka je sodno bitko dobila, a ljubezenske vojne nikoli.

oliver dragojević Opisala zadnje dneve Svet Srce parajoči intervju z Dragojevićevo soprogo

Ko je afera izbruhnila na plano, je Dragojevič ni veliko komentiral, povedal je le, da ni trajala nekaj let, kot je trdila Muttijeva, ampak le nekaj mesecev. Veliko bolj zgovorna pa je bila takrat Vesna, ki je povedala, da je za afero vedela in čeprav težko, jo je oprostila, ker Oliverja ljubi. "Z možem se pogovarjam in zato veliko vem. Veliko vem tudi o njegovi t. i. največji ljubezni, kakor ona imenuje samo sebe. Vem, s čim se je v življenju ukvarjala, in koliko ljubimcev je zamenjala. Moj Oliver je bil z njo davnega leta 1979 in mi vse priznal že takrat. Oprostila sem mu, čeprav mi ni bilo lahko, a sem se za to odločila, ker ga ljubim. Vem pa, da on ljubi mene in vem, kako pomemben mu je najin zakon," je takrat dejala Vesna Dragojević.

 

Komentarjev 11
  • Niki 11:56 21.avgust 2018.

    Tezko je ko varajo. Pocivaj v miru Oli😣

  • Stephanie_Morton 15:23 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekaj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte t0 spletno mesto ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com

  • nada447 23:44 19.avgust 2018.

    Ma kar je bilo je bilo in naj Dragojević počiva v miru.

Sorodne novice