Magazin > VIP
12117 ogledov

Skoraj neverjetno: Ženi našega reprezentanta vrnili izgubljeno dragocenost

Adrijana Dimec Instagram
Kako lepo!

Družina našega košarkarskega reprezentanta Žige Dimca trenutno živi na Japonskem, kjer Žiga igra košarko. Njegova žena, podjetnica in spletna vplivnica Adrijana Dimec, na Instagramu redno deli njihovo življenje na Japonskem in vse kulturne razlike, v zadnjem času pa jo je najbolj presenetila prav tale.

"Ena stvar, ki je meni tako zanimiva (in všeč), če kdorkoli kaj izgubi, mu prvi, ki to vidi/ najde, 'pospravi' nekam na vidno mesto. Tudi, če gre za vredne stvari, stvari dejansko počakajo lastnika. Jaz sem v bližini stanovanja videla denarnico in je bila 10 dni na istem stebričku. 373636 ljudi gre mimo, nihče se je ni dotaknil," je zapisala in razkrila, da je bila tovrstne prijazne geste deležna tudi sama: "Jaz sem tudi že izgubila telefon in so ga ljudje iz drugega konca mesta spravili do mene oz. najbližje trgovine, od koder so me kontaktirali, ker sem imela na ohranjevalniku zaslona naš naslov in kontaktno številko."

Ker imajo mlade mamice na telefonu tisoč in en video ter foto spomin, mobilni telefon ni le skoraj nujna materialna dobrina, temveč ima tudi sentimentalno vrednost.

Adrijana Dimec | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice