Magazin > VIP
19770 ogledov

Žgečkljivo: Savina Atai bo negovala intimne ženske predele

Savina Atai Instagram
To je njen novi čutni posel ...

Učiteljica obrazne joge, duhovna voditeljica, pisateljica, predavateljica in ustanoviteljica znamke super živil Savina Atai je svojim proizvodom pred kratkim dodala tudi linijo prav posebne intimne kozmetike za ženske. Linija Jucie Care vsebuje celo kremo za prsi in intimno olje ter gel. 

"Danes je takoo poseben dan. Praznik Žensk. Tistih pravih, sočnih, magnetičnih, čarob(v)nic. Ki se ne bojijo svojih izjemnih lastnosti, so v stiku z intuicijo in višjimi frekvencami zavesti, si upajo manifestirati in svojo Žensko energijo regenerirajo skozi masažo prsi, treningom z joni kristalnim jajčkom, jogo obraza, senzualnim plesom... Na moje spletne poličke je prišla posebna intimna kozmetika na visokih frekvencah - JUICY CARE. Intimna kozmetična linija Juicy Care by Savina Atai je nastala z željo, da si Ženske podarimo nekaj lepega, da cenimo in negujemo svojo lepoto, ter da se vrnemo nazaj k ritualom. K obredom, s katerimi se vračamo v svojo žensko energijo. Je odlična nadgradnja in biser vseh mojih programov. Z vajami, bodisi je to joga obraza, masaža prsi ali pa vaginalni fitnes s kristalnimi jajčki, tako še potenciramo njihov učinek. Istočasno pa je ta kozmetika nastala v sodelovanju z naprednim italijanskim laboratorijem, ki s svojo vrhunsko strokovno ekipo in luksuznimi sestavinami, kreira dermatološko preverjene formulacije, ki delujejo," je o svoji novi sočni liniji zapisala Savina. 

Kljub velikim poslovnim uspehom pa se je Savina leta 2019 soočila tudi z ljubezensko krizo in to po več letih srečne ljubezni s svojim Grkom Giorgosom. "Si lahko predstavljate, kako zelo se bojim pustiti svojo grško pravljico, kjer imam vse? A kaj, ko me duša tako očitno kliče drugam. Ne k nekomu drugemu – kje pa! A mene moja duša ne kliče, da bom rojevala otroke na Kreti. Ne tako. Poanta ni v tem, da si ne želim otrok. Ampak trenutno okolje ni zdravo. In čeprav bi bilo to najlažje narediti, preprosto ne morem zamižati. S tem bi izničila vso svojo notranjo moč, ki sem jo pridobila, in izdala tako sebe kot otroka. Tu so še nekatere druge reči, o katerih preprosto ne morem in ne smem govoriti,“ je pred kratkim  povedala za Ona Plus.

Komentarjev 8
  • AnGus 08:00 23.januar 2020.

    Kuku, kuku...

  • Decko 17:08 02.januar 2020.

    Naj gre raj nanego svojih možganov, če zna do pet preštet pa je pol idealna za t.i. duhovno svetovalko

  • Koka 14:32 02.januar 2020.

    Vojnik, Hrastovec, Idrija ... kličejo!

Sorodne novice