Magazin > VIP
11542 ogledov

Znana Slovenka trepetala za mamo, takšno je njeno stanje danes!

carmen osovnikar Planet TV
Težava za težavo ...

Zdravstvenim težavam pri Carmen Osovnikar, zvezdi Sanjskega moškega, kar ni videti konca ... Pred dnevi je razkrila, da ima hujšo obliko srčne aritmije, zaradi katere mora jemati več zdravil, sedaj pa je zbolela še za trebušno virozo. A ne le ona, tudi njena 72 let stara mama je staknila isti virus. Pri upokojenki pa so simptomi precej težji kot pri 40-letni Carmen, ki jo je tako zaskrbelo za mamo, da je pred dnevi poklicala reševalce.

"Bilo je tako hudo, imela je povsem bel jezik, bila je dehidrirana, ni mogla niti hoditi, zato sem poklicala reševalce, nato pa so jo sprejeli v bolnišnico. Udarilo ji je celo na ledvice, a so antibiotiki na srečo prijeli in sedaj je v domači oskrbi. Pri njej je težava tudi to, da je srčni in sladkorni bolnik," je Carmen povedala za Žurnal24. Še težje je bilo, ker je istočasno za virozo zbolela tudi sama in ni bila sposobna skrbeti za mamo, zato je tudi poklicala reševalce, ki so mamo takoj oskrbeli.

"Zdaj so pa odpeljali mojo mamico, tudi ona ima trebušno virozo, ampak v hujši obliki, pa seveda starejša je in še srčni bolnik, zato sem kar poklicala reševalno službo, jim povedala, kakšno je stanje, in so rekli, da bodo poslali reševalno vozilo. Pohvale centrali, zelo prijazna gospa in tudi oba reševalca," je Carmen pred dnevi zapisala ob fotografiji reševalnega avtomobila, parkiranega pred njeno hišo.

Komentarjev 1
  • Ender3 13:21 10.december 2023.

    Spet ta znana slovenka, ki ima veliko skrb za mamo in publiciteto. To je hujše kot, rumeni tisk.

Sorodne novice