Magazin > VIP
4319 ogledov

Znani Slovenec izpovedal duševne stiske, bližnji pa nanj zlili "gnojnico"

nejc rek Facebook
Namesto podpore, deležen neodobravanja …

Naš resničnostni zvezdnik Nejc Rek, ki ga poznamo iz šova Bar, na družbenih omrežjih pogosto deli tudi intimne trenutke svojega življenja. S fantom Renejem sta odkrita podpornika LGBTQ skupnosti, a to ni edina kontroverzna tema, o kateri Nejc iskreno govori in širi obzorja.

Na glas  govori tudi o svojem psihičnem počutju, odvečnih kilogramih, jasnovidnosti in drugih temah, o katerih se v javnosti sicer ne govori dovolj. A je žal zaradi tega je deležen številnih neprimernih komentarjev.  "Zadnjih nekaj dni sem bil napaden s strani določenih oseb, ker imam takšne in drugačne težave. Ljudje se sploh ne zamislite, preden izustite ali napišete nekaj, kar lahko zelo negativno vpliva na posameznika. Zapomnite si, da se lahko kaj hitro znajdete na mojem mestu in tega občutka vam ne privoščim. In da, danes sem se po dolgem času še stehtal, tehtnica pa je pokazala 91 kilogramov, kar ni ravno najbolje in spodbudno. Upam, da bo jutri boljši dan," je zapisal na Facebooku. 

Za zurnal24.si pa je tudi odkrito spregovoril o psihičnih težavah, s katerimi se bori že dlje časa in kako opore ne najde niti pri nekaterih najbližjih. "Napadli so me ljudje, ki jih dobro poznam in oni mene. Pravijo, da kako si dovolim, da objavljam takšne stvari na Facebooku, da me je lahko sram, ker opisujem svoje psihično stanje in da se bodo ljudje delali norca iz mene, da preprosto nisem normalen. Psihiatra obiskujem že nekaj let in imam tudi zdravila. Sem preobremenjen, psihično uničen, utrujen, depresiven, žalosten, vedno dajem prednost drugim in nase pozabljam, soočam se z paničnimi napadi, strahom, potem kilogrami rastejo, pojavljajo se glavoboli, bolečine in stiskanje v prsih, nervoza, bruhanje," je zaupal. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice