Magazin > VIP
4924 ogledov

Znani Slovenec mami razbil več avtomobilov, tako ji je poplačal

Gregor Jakhel Planet TV
Danes je zgleden sin, a vedno žal ni bilo tako ...

"Moj mož, legenda, ko je bil mulc, je razbil mami par avtov, zdaj ji vrača," je na Instagramu zapisala nekdanja voditeljica Maja Pinterič in pokazala, kako je njen soprog Gregor Kolarević z novim avtomobilom presenetil svojo mamo.  

Gregor Kolarević | Avtor: Instagram Instagram

Nekdanji košarkar Gregor Jakhel Kolarević, ki ga je širna Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Bar, danes pa ustvarja spletne vsebine, med njimi tudi priljubljeno spletno serijo Olga, je že leta 2022 v Youtube oddaji raperja Vauksa odkrito spregovoril o svoji temni preteklosti. Gregor je povedal, da se je v zgodnjih dvajsetih začel ukvarjati s prepovedanimi posli in takrat končal svojo vzpenjajočo košarkaško kariero. Kmalu po tem je v odvisnost padel tudi sam in si nakopal več deset tisoč evrov dolgov. Rešila ga je težka družinska situacija. V roke se je vzel, ko je njegova mama zbolela za pljučnim rakom.  

Danes teče že osmo leto, ko se je rešil iz primeža odvisnosti, naredil licenco za osebnega trenerja in se vrgel v igralske vode. Pravi, da je dolgove že odplačal, a da še danes trdo dela za vse, kar ima. Za zurnal24.si je takrat dodal, da je svojo zgodbo razkril, ker si želi, da mladi ne bi ponavljali njegovih slabih mladostniških odločitev. Gregor pa je poleg zdravja našel tudi srečo v ljubezni, družbo mu dela ena naših najlepših voditeljic, plesalka, pevka, Playboyevo dekle in igralka Maja Pinterič, s katero sta se lansko leto poročila, zvezo pa sta še pred poroko okronala z rojstvom hčerke Lune

Maja Pinterič | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:49 24.marec 2024.

    A zdaj že o vsakem bedaku pišete?

Sorodne novice