Magazin > VIP
31899 ogledov

Znani Slovenec o težavi, ki jo večina skriva ali se je sramuje

nejc rek Facebook
Ojoj, težavam žal ni videti konca.

Nejc Rek, nekdanji udeleženec resničnostnega šova Bar, vedno odkrito govori o svojih stiskah in teh žal ni malo. Že večkrat je odkrito spregovoril o homofobnih napadih, ljubezenskih dilemah in zdravstvenih težavah. Tudi tokrat je bil s svojimi Facebook prijatelji povsem odkrit, čeprav gre za zdravstveno zadevo, ki je zelo neprijetna, večina jo skriva ali pa se je celo sramuje, a žal ne tako redka. 

"Pa smo spet tam, kjer ni muh ... Ponovitev zdravstvenih težav z zunanjimi hemoroidi. Jem tablete in si mažem, skušam paziti na prehrano. Tisti, ki ste jih že imeli, seveda veste, da je to zelo neprijetna težava, ki te spravlja v obup. Za točno enake težave sem bil že dvakrat na pregledu. Prvič, če se ne motim 2020 v Mariboru, drugič pa letos v Ljubljani. Na obeh lokacijah niso videli nobene težave za odstranitev zunanjega hemoroida. Torej razumem, kakor, da si izmišljujem? Brez komentarja. Bom pa videl, kaj bo na tretji lokaciji, ki jo bom izbral. Bolečine takšne za znoret, peče, kot bi gorel, kri teče kot nora in se res čuti, kako curlja, počutim se ogabno, na trenutke zelo težko hodim, s težavo sedim. Skoraj tako je, kakor pri menstruaciji, kolikor poznam zadevo. Dva dni nazaj me je skoraj kap, ko sem pogledal boksarice, ki so bile čudne barve. Danes pa je tudi spet očitno počilo in kar teče kot iz škafa. Upam, da se izboljša, čeprav verjetno bom na vrsto za pregled in obravnavo prišel takrat, ko se že ne bo več videlo kaj dosti," je med drugim zapisal Nejc.

A to žal ni njegova edina zdravstvena težava, kot je razkril, se spopada tudi z dermatološkimi težavami, zato se je prijateljem javno opravičil za neodzivnost in odpoved srečanj v živo. Celoten zapis si lahko preberete spodaj, Nejc pa je za Žurnal24 spomladi odkrito spregovoril tudi o svojih duševnih stiskah. Več o tem TUKAJ. Želimo mu vse dobro. 

 

Komentarjev 6
  • Boris 14:01 16.september 2023.

    Zamaščena utrujena jetra. To se nabira leta, ne izboljša kratkotrajna dieta, to je projekt za nekaj let.

  • Kmodri 11:29 16.september 2023.

    Who the f*? Hemeroidi res niso noben družbeni tabu, kaj šele stigma!

  • andrej084 09:08 16.september 2023.

    Pa koga to briga, če ima nek anonomnež tezave z kanalozacijo. Dajte kakšne bolj resne teme..., pa še kaj o Severini, kaj dela, kaj je, s kom je...

Sorodne novice