Magazin > VIP
38663 ogledov

Znani Slovenec za smrt ljube osebe izvedel iz medijev

esmeralda rupnik Facebook
Žaluje za ljubo prijateljico ...

Zaradi zastoja srca je sredi decembra umrla naša resničnostna zvezdnica Esmeralda Rupnik. Stara je bila 60 let. Zaradi bolečin v prsnem košu so jo v začetku decembra prepeljali v bolnišnico in ji po besedah bližnjih namestili žilno opornico. Izvide je tudi sama objavila na Facebooku, iz njih je razvidno, da so jo v bolnišnico sprejeli zaradi ishemične bolezni srca. Žal njeno srce ni zdržalo. Esmeraldo je Slovenija spoznala leta 2011, ko je sodelovala v šovu Ljubezen na seniku. Leta 2020 pa se je v Ljubezni po domače borila za ljubezen kandidata Franca Jarca. 

Na Facebooku se od nje poslavljajo številni prijatelji in znanci, eden izmed njih pa ji je namenil prelep zapis in razkril, da je tragično novico o smrti ljube prijateljice izvedel iz medijev. To je Nejc Rek, ki smo ga pred leti spremljali v resničnostnem šovu Bar. "Danes dopoldne sem s prijateljico sedel za mizo v lokalu, ko sem zasledil v medijih, da je ni več ... Ostal sem brez besed,  utihnil sem in oblila me je žalost, saj me je to resnično prizadelo. Esmeralda Rupnik je bila vedno zelo direktna, dobrega srca, izredno zabavna, saj te je znala nasmejati do solz. Tudi, ko ti je bilo najhuje, ti je znala svetovati, te spodbujati na poti. Bila je več kot čudovita, pa čeprav sama ni našla tiste prave ljubezni, ki je iskala v šovih. Vedno sem jo občudoval in vedno jo bom. Pogrešal jo bom. Zbogom draga moja,  srečamo se nekje za mavrico," je Nejc zapisal Esmeraldi v slovo in objavil prelepo fotografijo. 

Leta 2020 je prav tako zaradi odpovedi srca umrla njena mama, s katero sta bili zelo povezani. Esmeraldino življenje ni bilo lahko, to je za Žurnal24 povedala februarja 2020: "Imam težave s kolenom, križem in kolkom. Že eno leto čakam na operacijo kolena. Živim z mamo. Če ne bi bilo nje, ne vem, kako bi preživela. Ona dobiva pokojnina, jaz socialno podporo, a komaj preživiva od prvega do prvega v mesecu."
 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:09 20.december 2023.

    Res huda prijatelja! S prijatelji si v stikih in verjetno veš, če je la ta hudo bolan, hospitaliziran,...

  • miro8 10:31 20.december 2023.

    Pa o čem vi to pišete. Kdo sploh pozna te ljudi. Veste kaj ste ? Nesposobni primitivni pisunčki.

Sorodne novice