Magazin > VIP
16024 ogledov

Znani Slovenki pokradli vse, policija pa neodzivna

Kaja Karba Instagram
Pravi, da so ob stvari, vredne vsaj 10 tisoč evrov …

Naša spletna vplivnica Kaja Karba je konec tedna doživela neljubi dogodek. Medtem ko se je brezskrbno sprehajala po Benetkah, so nepridipravi vdrli v njihov avtomobil in jim ukradli dokumente, denar, tri prenosnike, dva električna skiroja, drag nakit in obleke. V Londonu, kjer živi, sta se tako s fantom vrnila le s potnimi listi in telefoni. 

Za nameček policisti v Italiji niso govorili angleško, zato čez vikend niso mogli urediti ničesar. Menda naj bi bile tovrstne kraje na parkiriščih stalnica, za katerimi stoji bolgarska ali romunska mafija, kot je na Instagramu povedala Kaja. Ker je bilo parkirišče v Benetkah polno, so parkirali na enem izmed parkirišč pred mestom. 

"Ni šlo za naključje. Morali so nas opazovati, ko smo odhajali od avta in s signalom uloviti signal našega daljinca, da so lahko prišli brez poškodb v naš avto. Mi o teh krajah, ki so značilne, nismo nič vedeli. Opozarjam pa tukaj zdaj vas, da bodite pazljivi. Italijanska policija pa z njimi ne želi imeti opravka, zato so glede tega neodzivni," je na Instagramu še opozorila Kaja, ki pravi, da ji je najbolj hudo zaradi prenosnega diska, na katerem je imela spravljene vse svoje spomine od osnovne šole dalje. Trenutno pa je tudi povsem brez denarja, saj je vse kartice preklicala. 

Kaja Karba | Avtor: youtube youtube

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 21
  • Žurnalček 00:32 16.september 2020.

    A je tale iz Čerge , ko ima vse v avtu ? A koharja ji pa niso spizdel?

  • blayo 18:56 15.september 2020.

    Verjetno je na instagramu objavila fotko parkiranega avtomobila, na fejsbuku pa status da se bo naslednjih par ur sprehajala po Benetkah :)))))

  • gregor51 17:38 15.september 2020.

    ista kuzla k avtorica teka prispevka..🤣🤣🤣🤣👍

Sorodne novice