Magazin > VIP
15733 ogledov

Znano, kako bo potekal pogreb Akija Rahimovskega

Parni valjak Goran Kovačić/Pixsell
V krogu družine in prijateljev.

Na Facebook strani skupine Parni Valjak, so sporočili, da bo zadnje slovo od legendarnega glasbenika Akija Rahimovskega potekalo v družinskem krogu, a so vseeno vključili tudi oboževalce.

Zapisali so, da bo pogreb v krogu družine in prijateljev potekal 27. januarja na zagrebškem pokopališču Mirigoj. Zaradi trenutne epidemiološke slike pa se bodo oboževalci lahko od glasbenika poslovili od danes, 25. januarja, pri Vodnjaku življenja pred zagrebškim gledališčem, kamor lahko prinesejo tudi cvetje in sveče. 

Po neuradnih informacijah spletne strani Index.hr naj bi Rahimovskemu v soboto zjutraj postalo slabo in je umrl v Novem mestu. Rahimovski je bil rojen 5. junija 1955 v Nišu, a se je z družino kmalu preseli v Split. Svoj prvi studijski album z naslovom "Dođite na show!" je skupina izdala že leta 1976, skupaj z albumi, ki so sledili, pa se je njihova prodaja štela v milijonih izvodov.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.