Magazin > VIP
20853 ogledov

Znano slovensko družinico po prevari čaka nov začetek

Jure Marolt Instagram
Po grenki izkušnji, letos nov razlog za veselje ...

Jure Marolt, novinar in spletni vplivnež, ki je širši javnosti postal znan z blogom Ljubki nesmisel, se po grdi prevari veseli novih začetkov. Jure je namreč po zaslugi spletnih prevarantov lansko leto ostal brez svojega profila na Instagramu, ki njegovi družini predstavlja tudi del dohodka. A kot vedno, Jure najde uteho in navdih v svoji ljubki družini, ženi Tjaši in njuni otrocih Višnji, Zarji in Vorancu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Marolt (@jure.marolt)

Tako petčlansko družino, ki del svojega življenja deli na spletu, kmalu čakajo novi začetki v čisto novi hiši. Jure je že razkril, da se sam ukvarja z bolj tehničnimi deli gradnje, medtem ko se Tjaša že veseli opremljanja novega doma.

Zagotovo bo tudi  njihov novi dom pol ljubezni, saj je ubrani tandem po dveh desetletjih zveze in treh otrocih ter gradnji hiše, kar je za vsak par preizkušnja živcev, še vedno videti do ušes zaljubljen. Tjaša pravi, da ji je pri Juretu najbolj všeč to, da celo družino spravi v svoje naročje, Jure pa je ob Tjašinem rojstnem dnevu zapisal: "Danes ne bom nič pametnega napisal. Nekdo bo rekel, da še nikoli nisem nič pametnega napisal, kdo ve, morda pa ima prav. Včerajšnji dan smo v celoti posvetili Tjaši. Da nikoli ne pozabi, kako jo cenimo. V središču fotke, te družine in predvsem naših življenj. Žena, majka, kraljica, vedno vse lepo."

Jure Marolt | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:29 01.februar 2021.

    Ja fino, da gre internetnim vplivnežem tako dobro, da si lahko s prodajanjem megle, hiše zidajo. Ampak zakaj ne, če nikomusr s tem ne škodujejo, pa naj imajo.

  • Slavko Krizman 13:20 01.februar 2021.

    delat naj gre parazit...

  • sam1 10:49 01.februar 2021.

    Spet en znanec,ki ga poznata dve sosednji ulici......

Sorodne novice