Magazin > VIP
16870 ogledov

Žrtev razkriva spolni fetiš britanskega princa

princ andrew Profimedia
Zanka okoli vratu princa Andrewa vse ožja …

Že dalj časa se govori, da se britanski princ Andrew ni branil deklet, ki mu jih je predstavil prijatelj, zdaj že pokojni pedofil Jeffrey Epstein. Nekatera dekleta, ki so spadala med Epsteinove spolne sužnje, so bila celo mladoletna.

virginia roberts giuffre | Avtor: Profimedia Profimedia

Andrew naj bi s takrat 17-letno Virginio Roberts Giuffre dva dni sam preživel na Epsteinovem ranču. To je povedala na sodišču in tudi v svoji knjigi  The Billionaire Playboy’s Club, v kateri je zapisala, da se ji je ob fetiših, ki so jih imeli moški, obračal želodec. "Njihovim spolnim željam je bilo težko ustreči, tudi željam princa,“ je dejala in dodala: "Rad je imel moja stopala in jih lizal med prsti.“ Pravi tudi, da med njima ni bilo strasti. "Zanj sem bila le še eno dekle, jaz pa sem v njem videla nalogo.“

princ andrew | Avtor: Profimedia Profimedia

Z Andrewem je imela vsaj enkrat tudi spolne odnose v Londonu. Princ naj bi bil takrat star približno 41 let. Sedaj 36-letna mamica treh otrok pravi, da ni vedela, koga bo spoznala. "Pozdravil me je s 'hello' in tistim osladnim nasmeškom. Prijem me je okoli pasu in me pozdravil kot kakšno staro prijateljico. Objela sem ga nazaj in v strahu pred tem, kaj me čaka, zavijala z očmi.“

Njena naloga je bila, da Andrewa zabava. Za to je dobila 1000 ameriških dolarjev. 

Andrew obtožbe zavrača.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 2
  • moder 15:11 03.avgust 2020.

    ne obremenjuj se preveč, tudi tvoji komentarji so v veliki meri nerazumljivi,...

  • Janez_53 13:24 03.avgust 2020.

    Težko razumem ženske (polnoletne seveda), ki jim ni bil problem vsakokrat vzeti zajetno vsoto denarja za "usluge druženja", v katerega niso bile prisiljene in so bile vedno znova na razpolago, sedaj se pa pritožujejo. Povsem zavržno pa je bilo zvabljanje ...prikaži več mladoletnic za igrice z bogataši.

Sorodne novice