Magazin > VIP
6148 ogledov

Zvezdnico serije Urgenca ubili policisti

iStockphoto
Vanessa Marquez, zvezdnica nekdaj priljubljene serije Urgenca je življenje izgubila pod policijskimi streli.

V četrtek zjutraj je njen najemodajalec poklical policijo, saj se je zbal za njeno psihično zdravje. Vanessa Marquez, najbolj znana po svoji vlogi sestre Mary v nekdaj priljubljeni seriji Urgenca, je policiste poskušala pregnati s plastično pištolo, ki pa je možem v modrem izgledala tako realistična, da so se branili s streli, ki so bili za zvezdnico usodni. 

Igralka, ki je ob Georgu Clooneyu stala med leti 1994 in 1997, je menda trpela za motnjami hranjenja in bila psihično nestabilna, policija jo je na domu obiskala že večkrat. Tokrat so ji na vrata skromnega doma v Kaliforniji, kjer je najemala sobo, potrkali trije policisti in medicinsko osebje, a igralka kar dve uri ni želela sprejeti njihove pomoči, nato pa jim je zagrozila in v njih uperila zelo realistično plastično pištolo. Za zvezdnico je bila ta poteza žal usodna. 

George Clooney nesreča Magazin Video Clooneyjeve nesreče: Igralec kričal od bolečin

Marquezova je pred kratkim priznala, da ji je kariero uničilo dejstvo, da je med snemanjem Urgence producentu potožila o rasnem in spolnem nadlegovanju, ki ga je doživljala na dnevni ravni.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice