Magazin > VIP
11529 ogledov

Zvezdniška vdova jo je pokazala

Iman Bowie
1/6
Profimedia
Pri 64-ih še vedno vroča kot žerjavica!

Manekenko, podjetnico in aktivistko Iman, vdovo pokojne rokerske legende Davida Bowieja, so v Benetkah ujeli v prekrasni vijolični obleki, ki pa je razkrila manekenkino še vedno privlačno oprsje. Kljub temu, da ima že 64 let, je še vedno videti fantastično! Dokaz si poglejte v galeriji.

David Bowie in somalijska manekenka bi leta 2016 morala slaviti 24. obletnico poroke, a je David v 69. letu starosti po 18 mesecih zdravljenja izgubil boj z rakom.  Njuna ljubezenska zgodba se je začela leta 1990 na zmenku na slepo. Iman je pogosto povedala, kako se je že na prvi pogled zaljubila v pravega Davida Jonesa in ne v Davida Bowija. David je v nekem televizijskem intervjuju povedal, da je bila njuna privlačnost takojšnja in magična ter da po tem, ko sta bila prvič skupaj, ni mogel spati od navdušenja. Po manj kot dveh letih zveze sta se poročila v romantični Toskani. "Da bo moja soproga, sem vedel že od začetka, to sem se odločil. Do takrat do ničesar nisem bil tako strasten in o ničemer tako prepričan. Vedel sem, da je ona prava," je povedal takrat. Rok zvezdnik in manekenka sta leta 2000 dobila hčerko, oba pa sta iz prejšnjih zakonov že imela po enega otroka. 

O njunem intimnem življenju se je zelo malo vedelo, a kadar sta spregovorila o svoji zvezi, sta vedno govorila o presežkih. "Mislili bi, da je zakon med rock zvezdnikom in supermodelom najboljša stvar na svetu in to tudi je," je povedal David, Iman pa je leta 2010 v enem izmed šovov potrdila: "Moj zakon je prav tako fantastičen kot izgleda. David je zabaven, zelo vedoželjen in srečna sem lahko, da se vsak dan učim od njega."

Iman David Bowie | Avtor: Reuters Reuters

 

Komentarjev 1
  • wzg24500 18:00 29.avgust 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Osrednji mesec sem dobil 27936 EUR za delo 3 ure na dan.Začel sem štiri mesece prej in vseeno hitro odnesel domov, od 7645 do 9264 evrov vsak teden. tukaj ......>>> www.WebJob33.Com

Sorodne novice