Magazin
869 ogledov

Vroč spomin na Mašino mamo

Seks istockphoto Žurnal24 main
Spomnim se je, ko je še živela v tretjem bloku, tik za našim in spravljala ob pamet vse fante, še posebej tiste z bujno domišljijo.

Vedno je bila oblečena tako izzivalno, da je tipom, ki so jo zijali predolgo, prihajalo na suho. Ona je to vedela in je v tem zelo uživala. Večkrat je pomežiknila komu, ki jo je pohotno gledal, jo v mislih slačil in že gnetel njeno bogato oprsje, prste pa prepletal z njenimi zlato rumenimi kodri. Ni se pretirano razgibavala, toda bila je postavna kot prava atletinja, za kar se je morala zahvaliti naravi in svoji materi Boži, ki je pri svojih 48. še vedno izgledala kot model z naslovnice. Vsi so govorili, da porivata ena bolj kot druga. Krožila je celo zgodba, da se dogovarjata, katera bo imela na razpolago stanovanje in ob kateri uri. Višek vseh zgodb pa je bila pripoved, da 30-letni podjetnik Marko iz Domžal brusi obe. Včasih tudi naenkrat!

Nam mulariji ni dalo miru in smo hodili oprezat vsakič, kadar se je Marko na parkirišče pripeljal s svojim luksuznim mercedesom in ves pomemben hodil okoli njega, da bi videl, ali mu gorijo vse luči.

Tisto popoldne pa smo imeli zares srečo.

Očitno se mama in hči nista mogli sporazumeti glede stanovanja in je mama morala od doma. Marko je ni mogel obdelovati doma v Domžalah, saj je bil srečno poročen že nekaj let, zato sta se z avtomobilom odpeljala proti bližnjemu gradbišču na sproščen klepet. V zavetju rahlega mraka, ki se je spuščal nad mesto, sta se očitno počutila dovolj varna, da sta se pričela pogovarjati z rokami. Marko je imel levico do komolca zakopano pod Božino majčko in videti je bilo, da joški gospe Bože utripajo. Pa niso, le Marko jih je tako živahno stiskal in se naslajal ob tem početju. Včasih jo je vmes tudi poljubil, prav velikokrat pa ne. Videti je bilo, da si je želel le ene stvari, do katere pa je na koncu vedno prišel. Desnica mu je že ves čas gladila Božino golo stegno, saj je ni bilo moč videti oblečeno v kaj drugega kot le v kratka krila. Mama je imela zares dobre noge, v to smo se lahko še enkrat prepričali vsi, ki so ju opazovali izza ravno prav visokega kupa peska. Toda noge niso bile končna postaja potrebnega Marka, zato se je s prsti hitro izgubil daleč naprej med njena stegna in ko je prišel do dotikov željne muce, smo to dobro vedeli tudi mi, saj je Boža takrat glasno kriknila in se pričela smejati kot zmešana. Šele takrat je njena levica spolzela po Markovi nogi, odpela zadrgo in brez sramu poiskala darilo za njeno pohotnico. Ko ga je potegnila na plano, je še bingljal iz njene pesti, toda že po nekaj potegih z roko, se je pričel ponosno postavljati pokonci. Naslednji hip nas je Boža vse šokirala, saj je njena glava izginila v Markovem naročju, ta pa se je odprtih ust le naslonil nazaj in jo z roko božal po glavi, ki se je v enakomernem ritmu dvigala in spuščala tik ob volanu z veliko trikrako zvezdo.

Mati in hči sta se dogovarjali, kdaj bo prosto stanovanje. © iStockphoto

 
To je počela kar nekaj časa, kar Marku seveda ni bilo težko prenašati. V bistvu je to počela toliko časa, da je cenjeni podjetnik globoko v njenem žrelu dočakal svoj prvi orgazem in iz tega je seveda nastala nova zgodbica. Marko naj bi namreč tako močno skrbel za svoj avtomobil, da ga nikakor ni želel popackati po nepotrebnem in je morala Boža pospraviti, še preden bi se lahko kaj umazalo. Morda se tudi zato Marko ni želel pretirano poljubljati z Božo. Si pa je pa Boža s tem manevrom pridobila precej boljšo in daljšo obdelavo, ko je skupaj s svojim sedežem legla na zadnjega.
Marko je splezal nanjo in si še malce bolj odpel elegantne hlače, da je njegov ponos kompletno z izpraznjeno dodatno opremo, padel na Božina gola bedra. Nikoli se ni slačila, saj ji to ni bilo potrebno. Pod kratkim krilom iz jeansa ni nikoli nosila nič kaj drugega kot samo svojo nenasitno češpljo. Marko je bil tega seveda zelo vesel, saj se mu ni bilo treba mučiti s slačenjem v tesnem prostoru. Takoj je pristavil svojega korenjaka pred poplavljen vhod Božinega bogastva in se zaletel vanjo kot bi se bal, da mu bo pobegnila.

Zaječal je, kot bi ga nekdo ustrelil, Boža pa je zelo visoko zacvilila in hitela omenjati Boga, v katerega pa nikoli ni prav zares verjela. Kaj takšnega človek ne doživi vsak dan, zato se nismo premaknili niti za centimeter. Marko je pričel brusiti kot zmešan, Boža pa je drsela po njegovem usnjenem sedežu gor in dol ter ječala in vzklikala, kako dober je in da ji bo vsak trenutek prišlo.

Marko je bil videti kar malce zdolgočasen, pa kaj ne bi bil, ko pa je le nekaj minut nazaj izpraznil svojo mošnjo. Moral je pač oddelati svoj del, da bo tudi v prihodnje deležen vroče obdelave. Zato pa si je dovolil izmišljevati in Božo postavljati v bolj in manj zahtevne položaje. Tisti, ko je morala revica dati noge na njegova ramena in pri tem paziti, da s petkami ni potegnila po stropu, se nam je zdel še najtežji, toda presenečenje zanjo je šele sledilo. Obračal jo je naokoli, dokler ni bila pred njim na vseh štirih in mu ponudila svoji polni ritnici. Mislila je, da si bo odpočila, a se je pošteno zmotila. Prav tako, kot se je zmotil Marko in zgrešil luknjico. Boži so oči dobesedno lezle iz jamic, začuda pa od nje ni bilo slišati nikakršnega glasu. Verjetno je bil zvok, katerega je želela spraviti skozi glasilke, preveč obremenjujoč za telo, ki je blokiralo njene vokalne sposobnosti. Še dobro, sicer bi moral Marko menjati stekla na avtomobilu. Je pa bila Boža zato toliko bolj glasna, ko je zapuščala limuzino in hreščala kot pokvarjen star radio na Marka, da je navaden prasec in da ga v življenju noče nikoli več videti. To življenje pa je bilo sila kratko, saj je bil Marko že naslednji petek zopet na parkirišču.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.