Magazin
39 ogledov

Znal je zadovoljiti manekenko

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Peter ni bil lep, je pa imel adute, ki so okolici ostali prikriti. Ni mu bilo mar, kje sta se nahajala, prav povsod jo je bil pripravljen povaljati. In to kvalitetno.

Katja je bila super manekenka, ki je delala tudi za tujino. Kostanjevo rjavi dolgi kodri, temne oči in zagorela polt, so poskrbeli za njen seksi latino videz. Za povrh vsega pa je imela tudi izredno postavo brez najmanjše napakice. Bila je dekle, katero so si v svoji postelji želeli prav vsi fantje. Toda za čuda, je Katja izbrala za svojega ljubimca, Petra, ki pa ni bil ravno lep. Sicer fant ni bil napačen, toda okolica se je čudila nad njeno izbiro.

Je pa imel Peter druge adute, ki so okolici ostali skriti. Ni mu bilo mar, kje sta se nahajala, prav povsod jo je bil pripravljen povaljati. In to kvalitetno. Vedno ji je nudil pester repertoar spolnih uslug in upošteval njene še tako muhaste želje.

© iStockphoto

 
Tudi ona mu je vrnila usluge, toda tisto, kar jo je še najbolj prepričalo, je bil njegov nadpovprečen korenjak, ki v hlačah ni imel kaj iskati, ko se mu je zahotelo vstati. Takrat ga je Katja z največjim veseljem izpustila iz njih in ga pričela obdelovati na vse mogoče načine. Peter je bil kajpak nadvse zadovoljen, ko je gledal na super lepotičko nekako z viška in se ji nastavljal, kot se mu je zahotelo.

Vedel je, da ni zaljubljena vanj in da verjetno ne bosta vse življenje skupaj, toda dokler ji je nudil tako konkretno zadevo, ki mu je bingljala med nogama, je vedel, da bo lahko prav vsak večer potešen zaspal ob misli na to, da ga je pošteno obdelala ena najlepših deklet v deželi.
Najraje se ji je popolnoma gol nastavil na veliki terasi, kjer je bil vedno v pripravljenosti velik ležalnik. Še posebno v toplih junijskih nočeh jima je prišel še kako prav. Pokončna batina se je ponosno nastavljala mesečini, dokler ga ni posesalo v njena usta. Prav nobene možnosti za to ni izpustila. Ko je imela pred seboj njegovega ogromnega tiča si ga je najprej želela močno pocuzati in oblizati. Nekoč je s seboj na teraso prinesla celo smetano in sladoled. Le predstavljate si lahko, kaj je nato storila z njim.
Tudi ona je znala pasti na hrbet, razmakniti noge in se prepustiti njegovi domišljiji. Zelo samozavestno mu je vedno prigovarjala, da lepše muce ne bo nikoli več videl.
S tem ga je kajpak precej razkurila in odločil se jo je pošteno kaznovati. Že od daleč ji je požugal z nežno rožnatim vibratorjem, ki je bil precej manjši od njegovega naravnega junaka in ji zagrozil, da bo fasala oba naenkrat. Katja seveda na njegove šale ni nasedala in ga podražila, naj se raje spravi k delu, saj je že pošteno potrebna. Ko je začutila zverino med svojimi nogami, jih je takoj še bolj navdušeno razmaknila ter pogledala v nebo, da bi poiskala kakšno zvezdico. Katja je prav zares cenila le njegove spolne usluge.

© iStockphoto

 
Toda končno se ji je njeno vzvišeno obnašanje maščevalo. Peter se je držal obljube in ji pokazal, kako izgleda, ko se srečaš z dvema, po možnosti z enim večjim od drugega. Oči so se ji močno razprle in videla je celo zvezde, katerih na nebu tisti večer ni bilo. Prisegla bi, da so tam cela ozvezdja in galaksije.
Noge so se ji krčevito zategnile okoli njegovega pasu in kazalo je, da ga na bo več izpustila iz svojega objema. Ko je nekajkrat z vso težo legel nanjo, pa je zaslišal njen mili glasek prositi, naj za hip preneha in odmakne gumijasto presenečenje, ki se ji je zdelo popolnoma odveč. Upošteval jo je, a hkrati se je odločil, da bo to njuna zadnja skupna noč. Za poslovilni večer pa ji je pripravil še marsikaj drugega, kot le to.

Z močnimi rokami jo je obrnil naokoli, da se je komajda ujela na dlani in ko se je želela privzdigniti, jo je napolnil čisto do konca. Zanjo je bilo to še eno presenečenje, toda zmanjkalo ji je glasu, on pa jo je le možato zagrabil za boke in si jo pričel nabijati nase. To je bil nek popolnoma novi stil, ko se on ne giblje k njej, ampak si jo z neverjetno silo sam vleče nase. Njeno vzklikanje in javkanje je bilo moč slišati po vsej ulici in verjamem, da so si te noči zapomnili prav vsi bližnji sosedje, ki so se potem še kar nekaj časa škodoželjno nasmehnili vsakokrat, ko je šla mimo njihove hiše elegantna Katja.

Sicer sta se prenehala dobivati, toda slišati je bilo, da je Petra omrežila njena sestra, ki po lepoti ni prav nič zaostajala za Katja, si pa je že dolgo časa želela preveriti sestrine trditve, da ima Peter največjega tiča v državi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.