Oglaševanje
4 ogledov

Čutne rdeče ustnice, kot jih ima Dita Von Teese

Fotka 1 Artdeco
1/5
Žurnal24 main
Rdeče ustnice so od nekdaj predmet poželenja. Če si tudi vi želite idealno naličene rdeče ustnice, kot jih ima najbolj znana promotorka rdeče šminke Dita Von Teese, v fotogaleriji sledite štirim preprostim korakom.

Dita Von Teese, ki nam je zaupala, da je za idealno naličene rdeče ustnice ključnega pomena izbor pravega barvnega odtenka, skupaj z ARTDECO predstavlja kolekcijo rdečih šmink tako za temnolaske kot svetlolaske. Svetlolaske ter ženske s svetlo poltjo in največkrat svetlimi očmi izberite rdečo šminko s hladnimi podtoni, na primer ARTDECO Golden Vintage Lipstick 36 ali ARTDECO Golden Vintage Lip Lacquer 70. Ženske s temnejšo poltjo in rjavimi ali olivnimi očmi pa izberite rdečo šminko s toplim tonom, kot  je na primer živo rdeča šminka ARTDECO Golden Vintage lipstick 28 ali ARTDECO Golden Vintage Lip Lacquer 28.

Praznični 10-odstotni popust!

Izkoristite praznični 10-odstotni popust, ki vas čaka v spletni prodajalni www.mojakozmetika.si (link www.mojakozmetika.si). Vpišite kodo ZURNAL12 in ugoden nakup se lahko začne. Če želite še več napotkov ličenja strokovnjakov ARTDECO, zaupajte svoj elektronski naslov TUKAJ in poslali vam bodo vodič ličenja. Če pa želite na letošnji novoletni zabavi zablesteti s karizmatičnim videzom zadimljenih oči, lepotne nasvete najdete TUKAJ.