Oglaševanje
4 ogledov

Decembrske vragolije v Mojem mestu BTC City

BTC Žurnal24 main
Popestrite si decembrske dni z obiskom brezplačnih dogodkov, ki so v božičnem času še posebej živahni in privlačni.

Na Božičnem sejmu, ki bo na Trgu mladih živel vse do 30.12., si lahko pogrejete roke ob kuhanem vinu in domači hrani ali pobrskate za toplimi rokavicami in drugimi manjšimi darili.

Poleg Božičnega sejma najdete tudi brezplačno Drsališče, na katerem bodo dobrodošli tisti, ki boste delali prve korake, kot tudi »profesionalci«,  ki že obvladate lastovke. Odprto je vse do 22.00 ure, na voljo pa vam je tudi brezplačna izposoja drsalk.

Brezplačne otroške predstave z Zvezo prijateljev mladine bodo v otroškem centru Beti in Cej razveseljevale v četrtek 20. in 27.12. ob 17.00. Namenjene so vsem navihanim otrokom in njihovi ustvarjalni domišljiji.

Osrednji del Dvorane A bo v pravljični podobi zadihal v soboto, 22.12. med 10.00 in 13.00. V Pravljičnem parku bodo med drugim zadišali piškoti izpod rok mladih ustvarjalcev.

Iztek skakalnice pod Kristalno palačo je namenjen mladim, ki se lahko vsak dan brezplačno sankajo na blazinah, občutek pa je podoben vožnji po toboganu. Če ste bili kaj pridni, pridite pod skakalnico tudi 23.12 ob 11.00 na Božični koncert z Božičkom in 30.12 ob 11.00 na dedka Mraza, ko se bomo skupaj poslovili od starega leta in dobra moža z veseljem pocukali za brado.

Vabljeni!