Oglaševanje
13 ogledov

Dove Men+Care – več kot vemo, bolj skrbimo zase

Dove 1 Žurnal24 main
Negovanje telesa ni rezervirano samo za ženske, saj vedno več moških meni, da je osebna higiena zelo pomembna. In ravno zaradi tega je Dove razvil linijo izdelkov Dove Men+Care, ki je namenjena moški koži.

Bistvena značilnost linije izdelkov je, da le-ti koži omogočajo občutek udobja in jo hidratizirajo.

V okviru linije so na voljo  štirje različni vonji antiperspirant dezodorantov, v obliki spreja, stika in roll-ona, ki s svojo formulo združujejo učinkovite antiperspirant sestavine in ¼ hidratantne tehnologije, ki nudijo 48urno zaščito. Hkrati pa linija Dove Men+Care ponuja tudi pet različnih gelv za prhanje, ki vsebujejo posebno MICROMOISTURE™ tehnologijo, ki deluje ob stiku s kožo in klinično dokazano pomaga zmanjšati občutek suhe kože.

Dove 2 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Dove 1 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Geli za prhanje Dove Men+Care

Geli za prhanje za telo Dove MEN+CARE čistijo, osvežujejo ter pomagajo preprečevati izsušitev moške kože. MICROMOISTURE™ tehnologija, ki je uporabljena pri vsakem gelu, deluje ob stiku s kožo in tako pomaga zmanjšati občutek suhe kože. Vsi izdelki so dermatološko in klinično preizkušeni.

Na voljo je pet različnih moških dišav: »Clean Comfort«, Extra Fresh«, »Aqua Impact«, »Fresh Awake« in »Sensitive Clean«.

 

 

Dove 3 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Dove 4 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Antiperspirant dezodoranti Dove MEN+CARE v obliki spreja, stika in roll-ona

Dezodoranti, z učinkovito kombinacijo sredstev proti potenju, neprijetnemu telesnemu vonju in neudobju, so bili razviti posebej za moške. Na voljo so 4 osvežilne moške dišave, »Clean Comfort«, »Extra Fresh«, »Energising Spice« in »Aqua Impact«.