Oglaševanje
35 ogledov

Edinstveni koncept Five elements Wellness & Spa v Opatiji

liburnia Žurnal24 main
Five Elements Wellness & Spa je edinstveni koncept wellnessa na Hrvaškem.

Nahaja se v Remisens Premium Hotelu  Ambasador ***** v Opatiji in je zasnovan na edinstvenem konceptu povezave starodavne kitajske filozofije feng shui in sodobnega zahodnega dojemanja wellnessa. S ponudbo, ureditvijo in naravnanostjo je Five elements Wellness & Spa urejen in prilagojen tako, da predstavlja element vode in hidratacijo telesa, za kar je zaslužna voda. Filozofija wellnessa, ureditev in postopki nege so usklajeni z elementom vode – s hidratacijo telesa in obraza, ki ima v končni fazi učinek pomlajevanja.

 

 

 

 

 

 

Five Elements Wellness & Spa je edini, ki ima na Hrvaškem v ponudbi ekskluzivno švicarsko pomlajevalno kozmetiko NIANCE, katere osnova je izvirska voda z alpskih ledenikov. Gre za premium pomlajevalno kozmetiko, ki je na voljo izključno v centrih dobrega počutja v hotelih s petimi zvezdicami v Evropi in svetu. Poleg pomlajevalnih terapij Niance priporočamo, da poskusite „Ritual petih elementov“, ki je hkrati posebnost hiše. Filozofi feng shuija in koncept petih elementov ter starodavna tehnika masaže so edinstveno povezani v tem posebnem ritualu. Prižiganje kadulje, originalna tehnika masiranja s kristalnimi kroglami, uporaba različnih kristalov, tehnike shiatsu in tajske masaže so elementi, s katerimi dosežemo popolno energijsko ravnovesje ter harmonijo telesa in duha.

Razvajanje v dvoje v jaspis spa predelu je namenjeno parom. V obilici toplega in vlažnega zraka se boste mazali z glino po telesu (razsulo), v kristalni kopeli pa boste začutili magično delovanje pravih kristalov. Nato sledi sproščujoča masaža. Romantična glasba, omamne eksotične vonjave, jagode, oblite s čokolado, in penina so del tega razvajanja.

Sense od Asia je masaža celega telesa z zeliščnimi snopiči. Ta stoletja star postopek se je uporabljal pri zdravljenju v Aziji. Edinstvena kombinacija toplega olja, zdravilnih zelišč, ki izločajo dragocena eterična olja, in posebna masažna tehnika imajo čaroben učinek na kožo, odpravljajo napetost in prečistijo telo.

Več informacij: www.liburnia.hr / Tel.: 00385 51 710 444 / reservations@liburnia.hr