Oglaševanje
81 ogledov

Essentiq - nova slovenska zvezda v naravni kozmetiki in dišavah za dom

Essentiq-skupinska Žurnal24 main
Essentiq je nova slovenska blagovna znamka visokokakovostnih, naravnih ter ekoloških kozmetičnih izdelkov in dišav za dom. Vsebuje najmanj 95 odstotkov naravnih sestavin, od katerih je najmanj deset odstotkov ekološko pridelanih. Kozmetični izdelki Essentiq se lahko pohvalijo s certifikatom Ecocert.

Vsak izdelek Essentiq vsebuje vsaj pet premišljeno izbranih sestavin, ki se po učinkih dopolnjujejo ter so brez toksičnih in drugih koži škodljivih snovi. Izdelki Essentiq ne vsebujejo sestavin, pridobljenih iz živali, razen živalskih pridelkov, kot sta mleko in med, embalažo kozmetike Essentiq pa je mogoče v celoti reciklirati.

Certifikat Ecocert

Med ponudbo kozmetike Essentiq lahko izbirate izdelke za nego obraza, telesa in las ter izdelke za intimno nego in nego otroške ali moške kože. Slovenska blagovna znamka Essentiq, ki se lahko pohvali s certifikatom Ecocert, je nastala kot plod pogumne ter drzne ideje, kako razviti lastno kozmetiko in dišave za dom na osnovi naravnih učinkovin v najvišji sprejemljivi meri in z najvišjimi standardi kakovosti.

V Belgiji in Italiji

Kozmetično linijo Essentiq izdelujejo v Belgiji v proizvodnji, ki izpolnjuje certifikat Ecocert,  dišave za dom Essentiq pa v preverjenih laboratorijih po lastnih zaščitenih recepturah v Italiji.

V predprazničnih dneh je podjetje Essentiq za vas pripravilo tudi pester darilni program. Izdelke Essentiq lahko kupite v spletni trgovini ali pri prodajnih zastopnikih. Celotno paleto izdelkov, bogato knjižnico učinkovin in nasvete za uporabo naravne kozmetike najdete na www.essentiq-cosmetics.com. Razvajanje telesa in duha z naravnimi ter ekološkimi kozmetičnimi izdelki in dišavami za dom Essentiq naj bo vaš vsakdan in ne le privilegij.

Kako do kozmetične linije Essentiq?

Izdelke Essentiq lahko kupite v spletni trgovini ali preko prodajnih zastopnikov. Celotno paleto izdelkov, bogato knjižnico učinkovin in nasvete za uporabo naravne kozmetike najdete na www.essentiq-cosmetics.com.

Essentiq, poslovna priložnost!

Življenje ponuja različne izzive. Če se zanimate za naravno in ekološko kozmetiko ter dišave za dom Essentiq, vas prijazno vabijo, da postanete član prodajne družine Essentiq. Zastopnikom ponujajo celovito izobraževanje in podporo, stimulativno nagrajevanje in prijetno druženje. Ne dovolite, da vam priložnost uide. Več si preberite na www.essentiq-cosmetics.com.