Oglaševanje
40 ogledov

Eurofit fest: gibanje za dober namen

EUROFIT TEST EUROFIT TEST
Fitnes, wellness, funkcionalna vadba, ples, aerobika, step, pilates in še veliko več.

Letošnji EUROFIT® FEST, ki bo 3. in 4. marca v Športni dvorani Medvode, obljublja raznolik in pester program.

Zvrstilo se bo več kot 50 vadb, delavnic in predavanj kot na primer: Fusion Just Fit, Fusion Hit, Fusion Balance, Argentina Step, Step, Joga, Bootcamp Master, House Dance, Dance Aerobic, Aeromix, Pilates, Cardio Concept, Motown Era Dance Experience, Zumba Dance, Ideasfitness, Piloxing, GLP Academy, Nirvana Fitness in podobno.

Več kot tisoč udeležencem bodo ponudili nova znanja s področja fitnesa, wellnessa, funkcionalne vadbe, plesa, aerobike, stepa, pilatesa in joge ter pričarali zabavno, energično in gibanja polno izkušnjo.

Za vse starosti

Glavni namen največje fitnes konvencije v severovzhodnem delu Evrope – EUROFIT® FEST, je spodbujanje gibanja med ljudmi vseh starosti. Z zavedanjem, da je marsikdo za privilegij gibanja prikrajšan, v okviru tradicionalnega športno-rekreativnega dogodka poteka tudi dobrodelni projekt Ustvarimo trenutek gibanja. Zbrana finančna sredstva organizator nameni gibalno oviranim, da imajo ti lažji in lepši vsak dan.

"Gibanje je privilegij, ki ni vsakomur samoumeven," pravi Marko Geršak, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa in organizator EUROFIT® Festa, ter dodaja: "Prav takšnim želimo pomagati, zato bomo v okviru projekta Ustvarimo trenutek gibanja zbirali finančna sredstva, ki jih bomo letos v celoti namenili Dejanu."

Dejan Bukovec je 23-letnik iz okolice Medvod, ki ga je prezgodnje rojstvo z 28-tedni zaznamovalo za celo življenje. Njegova diagnoza je huda gibalna oviranost, cerebralna paraliza, zaradi katere potrebuje stalno pomoč, skrb, nego staršev, zdravniškega osebja, učiteljev, delovnih terapevtov in fizioterapevtov.

Organizator tradicionalno športno – rekreativnega in dobrodelnega dogodka EUROFIT® FEST donacije za Dejana zbira na vseh 7 BODIFIT fitnes centrih po Sloveniji, donacije lahko posamezniki in podjetja nakažejo tudi na BODIFIT dobrodelni TRR: SI56 0451 5000 2471 197. "Verjamem, da lahko skupaj pomagajmo Dejanu, da bodo njegovi vsakdanji izzivi vsaj malo lažji," ob tem pravi Geršak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.