Oglaševanje
14 ogledov

Evropa na dlani z eno samo vozovnico

Z vozovnico InterRail boste skupaj s prijatelji po lastnih željah prepotovali Ev Gregor Hočevar
Bi si radi ogledali znamenite evropske prestolnice ali načrtujete obisk poletnih festivalov in se raje kot z vodičem na pot odpravite sami? Ste Evropo prepotovali v mladosti in bi si spet radi ogledali Pariz, London ali Rim? Prihaja čas za zabavo in brezskrbna potepanja z vlakom po Evropi samo z eno vozovnico – vozovnico InterRail.

Z eno vozovnico v 30 držav

Vozovnica INTERRAIL vas popelje na potovanje v 30 evropskih držav – od Skandinavije na severu do vročih predelov juga Turčije in Grčije, velja pa tudi za potovanja s pomorsko družbo Attica Group, ki vozi na relaciji med Italijo in Grčijo. Imetniki vozovnic InterRail  boste deležni tudi posebnih ugodnosti: od 20 do 50 odstotnega popusta za potovanja z nekaterimi pomorskimi prevozniki, do 50 odstotkov popusta za potovanja z vlaki zasebnih železniških prevoznih podjetij, popusta pri vstopnici za ogled transportnih in nekaterih drugih muzejev (posamezni muzeji nudijo celo brezplačen vstop).

Primerna za vse starosti

InterRail že dolgo ni več namenjena samo dijakom in študentom. Je namreč evropska vozovnica za vlak, primerna za vse starosti. Uveljavite jo lahko v kateremkoli letnem času. S klasičnim Global Passom lahko obiščete 30 evropskih držav, lahko pa si izberete enega od 27 One Country Passov ter po dolgem in počez raziščite eno.

InterRail Global Pass

Če se odločite potovati z vozovnico InterRail Global Pass, se boste lahko vozili po progah vseh članic ponudbe. Znotraj vozovnice Global Pass lahko Izbirate med vozovnico Flexi, ki velja za pet potovalnih dni v desetih dneh oziroma deset potovalnih dni v 22-dnevnem obdobju veljavnosti, in kontinuirano vozovnico, ki velja neprekinjeno 15 dni, 22 dni ali en mesec.

One Country Pass

Vozovnica InterRail One Country Pass velja za potovanje po progah posamezne države. Vozovnice se izdajo za tri, štiri, šest ali osem potovalnih dni v enem mesecu.

Posebnost v ponudbi je vozovnica InterRail Greece Plus Pass, ki velja tudi za potovanje s pomorsko družbo Attica, ki vozi na relaciji med Italijo in Grčijo. Države so razvrščene v štiri cenovne skupine, cene pa se začnejo pri 36 evrih.

Na nogometno evropsko prvenstvo z vlakom

V juniju se bo na Poljskem in v Ukrajini odvijalo Evropsko prvenstvo v nogometu, na katerega se lahko odpravite kar z InterRailom. Brezskrbno ter brez zastojev in težav s parkiranjem boste potovali od enega prizorišča do drugega in si ogledali tekme z najboljšimi svetovno znanimi nogometaši.

Dodatne informacije

Vse podrobnejše informacije o potovanju z vozovnico InterRail, voznem redu, cenah in dodatnih ponudbah dobite na vaši železniški postaji, spletni strani Slovenskih železnic www.slo-zeleznice.si in po elektronski pošti potnik.info@slo-zeleznice.si.